Ποδοσφαιρο

Βεργέτης: «Θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα»

Ο Στάικος Βεργέτης γνωρίζει ότι ο αγώνας της Πέμπτης κόντρα στην ομάδα μας έχει πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας. Ο τεχνικός του Αστέρας μίλησε στο «GOAL» της Ελλάδας και τόνισε ότι η ομάδα του θα έρθει στην Κύπρο με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Αναλυτικά:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε όποιες ελπίδες πρόκρισης υπάρχουν για μας. Τα δύο παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ μπορεί να μας βάλουν στο κόλπο της πρόκρισης, όμως μπορεί και να μας πετάξουν έξω απ’ αυτήν.

Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αλλά είμαστε υποχρεωμένοι για τον σύλλογο, τον κόσμο και κυρίως για τον ίδιο μας τον εαυτό να παλέψουμε. Και θα παλέψουμε μέχρι τέλους.

«Θα στηριχθούμε σε ένα σύστημα 4-5-1 με αμυντικό προσανατολισμό. Πρέπει να περιορίσουμε τον ΑΠΟΕΛ και με την επιθετική μας μετάβαση στις αντεπιθέσεις να κυνηγήσουμε το γκολ»

Η 21μελής αποστολή του Αστέρα: Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Καπετάνος, Σανκαρέ, Αλόκο, Γιαννούλης, Λούι, Παντελιάδης, Τορμένα, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μάσα, Κουρμπέλης, Λανθαρότε, Μπερτόλιο, Φερνάντεζ, Φούντας, Τσοκάνης, Γιάννου, Σκούρτης

Previous post

Πρεμιέρα με τον Ονήσιλο Λακατάμειας

Next post

Πιπίνης: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι ελληνική ομάδα»