Αλλα αθληματαΣωματειοΧειροσφαίριση

Βαριά ήττα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Ήττα από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για την ομάδα μας στο χάντμπολ με 32-23. 

Η ενημέρωση από το Σωματείο μας:

Τεράστια και απαγορευτική για κάτι καλό αποδείχθηκε για τον χειροσφαιρικό ΑΠΟΕΛ η διαφορά δυναμικότητας από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, το οποίο η ομάδα μας αντιμετώπισε το απόγευμα του Σαββάτου για τον θεσμό του κυπέλλου.

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 32-23 (σ.σ. σκορ ημιχρόνου 17-7) και ουσιαστικά εκμηδένισε τις πιθανότητες της για πρόκριση στο Final-4, μιας και η διαφορά με την οποία έχασε δεν αφήνει πολλά περιθώρια και ελπίδες για ανατροπή στον επαναληπτικό, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τον προδιαγραφόμενο αποκλεισμό, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στο Final-4, που θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνίες μεταξύ 5-9 Μαΐου, σε περίπτωση που η κληρωτίδα το… επιλέξει ως την τέταρτη ομάδα η οποία θα λάβει μέρος στη διοργάνωση.

Και αυτό, αφού στο Final-4 θα συμμετάσχουν οι τρεις ομάδες που θα προκριθούν από τα ζευγάρια που ανάδειξε η κλήρωση της περασμένης Τρίτης, ενώ την τετράδα θα συμπληρώσει μια εκ των τριών που θα αποκλειστούν, και η οποία -όπως έχει προαναφερθεί- θα προκύψει από κλήρωση.

Τα τέρματα της ομάδας μας στον σημερινό αγώνα σημείωσαν οι: Κωνσταντίνος Αντωνιάδης(4), Χρίστος Γεωργίου(4), Νικόλας Γεωργίου(4), Siggi Siggurdanson(4), Σωτήρης Προύντζος(3), Μιχάλης Λύρας(1), Ανδρέας Μαρκίδης(1), Νικόλας Σιώτερ (1), Αλέξανδρος Λεμέσιος(1).

Previous post

Θα επιστρέψει για να μείνει

Next post

Νίκη και καλή εμφάνιση