ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τσικίνης για Θεουλή: «Λάθος που γίνεται σε τοπικά πρωταθλήματα…»

Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολίασε το βράδυ της Δευτέρας στο Super Monday τις επίμαχες φάσεις που προέκυψαν από την 4η αγωνιστική.

Είπε βέβαια τα αυτονόητα για τα τραγικά λάθη του Θεουλή και των βοηθών του:

Για την αποβολή Γουίλερ:  “Πολύ σοβαρό λάθος. Εδώ εξετάζουμε πρώτα αν υπάρχει παράβαση. Ο παίκτης παίρνει τη μπάλα όπως βλέπουμε στα replay και τα πόδια του είναι χαμηλά στο έδαφος. Ακόμα και αν υπήρχε παράβαση, εδώ ο επιθετικός πάει προς τα πλάγια. Δεν πάει κάτα μέτωπο και δεν υπάρχει προφανής ευκαιρία επίτευξης τέρματος. Καμία κίτρινη, δεν υπάρχει φάουλ. Λάθος παρενέβη το ΒΑΡ για εξέταση κόκκινης κάρτας. Ο διαιτητής βλέποντας ξανά την φάση θα έπρεπε να επιμένει στην αρχική του απόφαση. Παρασύρθηκε ο διαιτητής. Ξεκάθαρη φάση, έγινε ντόρος χωρίς λόγο”.

Για το οφσάιντ από απόκρουση σε κόρνερ για την Ομάδα μας (32:20):  “Αυτό το λάθος γίνεται σε τοπικά πρωταθλήματα, όχι στην πρώτη κατηγορία! Τη μπάλα τη διώχνει ο αμυντικός. Έχει μεγάλη ευθύνη ο βοηθός αλλά και ο ρεφ που έπρεπε να του πει να κατεβάσει το σημαιάκι. Ο διαιτητής είχε πλήρη εικόνα για το ποιος έδιωξε τη μπάλα”.

Previous post

Πάρντο: «Ο Σατσιάς έχει πάθος, ποιότητα, χαρακτήρα...»

Next post

Εκτός έδρας με Π.Ο. Αχυρώνας Ονήσιλος στην Α' φάση του Κυπέλλου