ΚαλαθοσφαιραΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣωματειο

Το σημαντικότερο φετινό μέχρι το επόμενο

To Σωματείο με ανακοίνωση του ενημερώνει για τον σημερινό αγώνα του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 17:00 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της ΟΠΑΠ Basket League.

Η ανακοίνωση:

“Χαρακτήρα τελικού έχει προσλάβει για τον καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα για την 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της ΟΠΑΠ Basket League.

Μετά και την ήττα της περασμένης Τετάρτης από την ΕΝΠ, η νίκη για την ομάδα μας στον σημερινό αγώνα(σ.σ. όπως και στον εξ’ αναβολής με την ΑΕΛ που θα ακολουθήσει σε μία βδομάδα) είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική ανάγκη, όχι μόνο για να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική εισόδου της στην τετράδα κατά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, αλλά και για να μην κινδυνέψει με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στην κανονική περίοδο να βρεθεί εκτός εξάδας.

Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της σημερινής αναμέτρησης, τεχνική ηγεσία και καλαθοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ καλούνται χωρίς άγχος και με απόλυτη πίστη στις δυνάμεις τους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να πετύχουν μια σπουδαία και απολύτως απαραίτητη ενόψει της συνέχειας νίκη. Κάτι άλλωστε το οποίο πιστεύουν ακράδαντα ότι μπορούν να πετύχουν, όπως το ίδιο πιστεύουμε και εμείς…

Ο απογευματινός αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την CBF TV, μέσω live streaming.”

Previous post

Άνιση μάχη, φυσιολογικό αποτέλεσμα

Next post

Με Ενσούε, Σατσιά και Λουντέμο