ΠοδοσφαιροΠυρ ομαδον

Το καλύτερο timing

Είναι γεγονός ότι η αντίπαλος μας στα ημιτελικά του κυπέλλου διανύει την χειρότερη της περίοδο την φετινή χρονιά. Στα πέντε παιχνίδια που έπαιξε στη φάση των πλέι οφ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ούτε μια νίκη. Πιο συγκεκριμένα μετρά δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια.

Τα πιο πάνω προκαλούν ένα γενικότερο ασταθές κλίμα στην ομάδα. Με τον τεχνικό τους, Τιμούρ Κετσμπάγια, να κάνει δηλώσεις και να υπονοεί ότι το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο ή ότι οι ποδοσφαιριστές του σκέφτονται άλλα πράγματα, αντιλαμβάνεται κάποιος ότι η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη.

Ουσιαστικά έχουμε μπροστά μας μια ομάδα που έχει να γευτεί την νίκη ένα μήνα (Καρμιώτισσα κύπελλο 5-1) και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα σχεδόν ένα δίμηνο (Δόξα 1-0). Δε λέμε σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να τους υποτιμήσουμε αλλά αν αυτή την περίοδο είχαν μόνο νίκες σίγουρα θα μιλήσουμε με άλλα δεδομένα. Γι’ αυτό τον λόγο θεωρούμε ότι αν κάνουμε μια σοβαρή και ουσιαστική εμφάνιση θα έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε στον τελικό.

Πορτοκαλί Τιμωρός  

Previous post

Ο ανεβασμένος Εντονγκαλά και οι ελπίδες μας

Next post

Ν. Πετεβίνος: «Το πλάνο πενταετίας δεν αφορά μόνο τα οικονομικά δεδομένα»