ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Το απόστημα που προκαλεί πόνο στον ασθενή

Η νέα αρχή για την οποία ακούσαμε πάμπολλες φορές φέτος από τον Πετεβίνο και τους κουραστικούς εργοδότες του δεν έγινε ούτε σήμερα αφού ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε νέα ήττα από τον Ολυμπιακό του Τορναρίτη και βρίσκεται πλέον κολλημένο κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Είναι η τέταρτη ήττα που γνωρίζουμε στο φετινό πρωτάθλημα μετρώντας μάλιστα δέκα αγώνες από τους οποίους δεν κερδίσαμε τους οκτώ ενώ δεν σκοράραμε στους έξι. Ακούγονται στατιστικά ομάδας με στόχο την παραμονή στην πρώτη κατηγορία, δυστυχώς όμως είναι η θλιβερή πραγματικότητα που αφορά τον φετινό ΑΠΟΕΛ τον οποίο κατάντησε ο Πετρίδης και οι διάφοροι που κουβαλά του πεταματού.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει ανυπολόγιστα και ο ΑΠΟΕΛ οδηγείται σε επικίνδυνες ατραπούς αφού αποκαθηλώνεται με τον χειρότερο τρόπο. Στο παρελθόν περάσαμε και άλλες κρίσεις. Αυτή την στιγμή όμως δεν μιλάμε για παροδική κρίση αλλά για μια παθολογική κατάσταση, ένα βαθιά ριζωμένο απόστημα που προκαλεί πόνο και βάζει βόμβα στα θεμέλια του οργανισμού που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ αφού το DNA της ομάδας που μεγαλούργησε αλλοιώνεται επικίνδυνα.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Πετρίδη

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

Previous post

Σίλβα: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να βρίσκεται σε αυτή τη θέση»

Next post

Πυρ ομαδόν από τον κόσμο