ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Το ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος του και η ιστορία του

Η Ομάδα μας, ο Σύλλογος μας, χωρίς υπερβολή διέρχεται την πιο δύσκολη φάση της σύγχρονης ιστορίας του τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οικονομικό ζήτημα που είναι αλληλένδετα.  

Εδώ που φτάσαμε και με όλους να μας έχουν «στην μπούκα του κανονιού», δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αφήσουμε στην άκρη τους εγωισμούς και να προσπαθήσουμε, ο καθένας από το πόστο του να σώσουμε τον Θρύλο μας που κινδυνεύει σοβαρότερα από όσο μπορεί κάποιοι να πιστεύουν.

Καλούνται άπαντες στο ΑΠΟΕΛ μας να διαχειριστούν την κατάσταση, ο καθένας από το δικό του πόστο, με ψυχραιμία και σοβαρότητα. Είμαστε στο χείλος του γκρεμού και αν συνεχίσουμε «να βάζουμε τα χέρια μας και να βγάζουμε τα μάτια μας», θα συμβάλουμε στην πλήρη καταστροφή του Θρύλου.

Το ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος του η ιστορία του και όχι ο κάθε διοικητικός παράγοντας. Το ΑΠΟΕΛ είναι μια ΙΔΕΑ αθάνατη που συγκλονίζει και ομορφαίνει τη ζωή μας. Το ΑΠΟΕΛ είναι τρόπος ζωής και δράσης, είναι η παρηγοριά και η ελπίδα μας.

Πέντε χρόνια πριν τα εκατόχρονα μας, φτάσαμε στον πάτο… Η εικόνα που βγάζουμε στα γήπεδα είναι καταθλιπτική… Η οικονομική κατάσταση που μας έφερε η κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση της διοίκησης Πετρίδη, είναι τραγική. Όμως δεν θα παραδοθούμε. Δεν θα αφήσουμε τον Θρύλο να μαραθεί και να σβήσει.

Θέτουμε εαυτούς ως εθελοντές σε οτιδήποτε μας ζητηθεί από τον οποιονδήποτε πάρει την απόφαση να ηγηθεί της προσπάθειας αναδόμησης και αναγέννησης μας.

Πιστοί στρατιώτες του Θρύλου

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Μια ζωή ΑΠΟΕΛ

Μια ζωή Ελλάδα

Previous post

Πανέτοιμος και αποφασισμένος…

Next post

«Ότι πάει μέσα... γράφει με Σίλβα»