ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Θέλουμε το Κύπελλο όσο ποτέ

Σε μια απογοητευτική χρονιά που όλα χάθηκαν από τον πρώτο γύρο θα ήταν ευχής έργον να κλείναμε την χρονιά με ένα τίτλο.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν δίναμε ιδιαίτερη έμφαση στο θεσμό του Κυπέλλου καθώς πρώτιστος στόχος ήταν η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και η συμμέτοχή της ομάδας στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Η φετινή χρόνιά όμως είναι πολύ διαφορετική από όλες όσες έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια, έτσι ο θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει όσο ποτέ άλλωστε.

Κατάκτηση του Κυπέλλου δεν σημαίνει μόνο ένας τίτλος αλλά και η συμμέτοχή της ομάδας στην Ευρώπη. Οι θέσεις που δίνουν Ευρωπαϊκό εισιτήριο από τον θεσμό του πρωταθλήματος για την ώρα δείχνουν δύσκολο έως ακατόρθωτο να κατακτηθούν έτσι μοναδική διέξοδος για την Ευρώπη είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Στον αυριανό αγώνα ο ΑΠΟΕΛ θα αναμετρηθεί με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και σε περίπτωση πρόκρισης βάζει γερές βάσεις για την συνέχεια. Το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει στην Λευκωσία δεν δίνει κανένα προβάδισμα στην ομάδα μας καθώς η έδρα μπορεί να εκμεταλλευτεί μόνο με την παρουσία του κόσμου. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού έχουν δείξει ότι είναι ένα πολύ καλό σύνολο αλλά ένας καλός ΑΠΟΕΛ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

@orangeWOLF

Previous post

Το μήνυμα του Μπερν

Next post

Δεν έθελξε αλλά ανεβαίνει