ΚαλαθοσφαιραΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει τρόπαιο ο Βίκτωρας

O Βίκτωρας Ιερωνυμίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με την καλαθοσφαιρική μας ομάδα και μίλησε στο CB και τον Νεοκλή Θεοχαρίδη.

Ο Βίκτωρας δήλωσε έτοιμος να κάνει μια καλή σεζόν με την ομάδα και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ και τους στόχους του, τους προσωπικούς και τους συλλογικούς.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τους το ανταποδώσω», είπε αρχικά.

Σχετικά με την ιστορία και τους στόχους του ΑΠΟΕΛ σχολίασε: «Η ιστορία του ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη, όλοι το ξέρουμε αυτό. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί και αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Όσο για τους προσωπικούς του στόχους; «Να δουλέψω σκληρά για να γίνω καλύτερος στο γήπεδο και στο γυμναστήριο. Η δουλειά θα φανεί. Ο στόχος μας είναι κοινός και είναι η κατάκτηση ενός τροπαίου με το ΑΠΟΕΛ» ανέφερε ανάμεσα στα άλλα ενδιαφέροντα.

Ο Βίκτωρας γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου το 1995. Ο νεαρός αριστερόχειρας έχει ύψος 2 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του πόιντ γκαρντ.

 

 

 

 

Previous post

Έχει κι ο καιρός γυρίσματα...

Next post

Κουμής: «Ανυπομονώ για την επιστροφή του κόσμου»