ΠετοσφαιραΣωματειο

Θέλει τη νίκη και ξέρει τον τρόπο…

Το Σωματείο με ανακοίνωση του ενημερώνει για τον αποψινό αγώνα (20:00) του πετοσφαιρικού τμήματος απέναντι στην ΑΕΚ Καραβά για την 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

“Με μονόδρομο μοιάζει για τον πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ η νίκη στον αποψινό(20:00) αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ Καραβά για την 18η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, και ενώ για την ομάδα μας εκκρεμεί και το αναβληθέν εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την ΕΝΠ.

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει και θα επιδιώξει να κάνει σήμερα αυτό που η αναβολή της αναμέτρησης με την ΕΝΠ δεν του επέτρεψε, να πετύχει δηλαδή δεύτερη συνεχόμενη νίκη και να ανέβει ακόμη περισσότερο, τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Υπενθυμίζεται πως στον τελευταίο αγώνα που έδωσε, η ομάδα μας πραγματοποίησε αρκούντως πειστική εμφάνιση, επικρατώντας της Ολυμπιάδας Φρενάρους με 3-0.

Με 0-3 και επίσης πολύ καλή εμφάνιση ο ΑΠΟΕΛ είχε επικρατήσει και επί της αποψινής του αντιπάλου στο εκτός έδρας παιχνίδι του πρώτου γύρου, επιτυχία την οποία οι πετοσφαιριστές μας καλούνται να επαναλάβουν και σήμερα το βράδυ.

Πάντως, η ΑΕΚ Καραβά μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, διαθέτει ωστόσο μια αρκετά δυσκολοκατάβλητη και έμπειρη ομάδα, η οποία κατάφερε να μαζέψει έξι βαθμούς μέσα από στενές ήττες που δέχθηκε με σκορ 2-3 από αρκετούς αντιπάλους.”

Previous post

Ο Θρύλος μας πρωταθλητής Ευρώπης στο FIFA Esports!

Next post

Διαθέσιμοι οι νέοι