ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Θέλει δουλειά

Ο Χρίστος Γουήλερ αποτελούσε μέχρι σήμερα την μία και μοναδική επιλογή του Σάββα Πουρσαϊτίδης για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Το γεγονός ότι δεν υπήρχε επιπλέων επιλογή για την εν λόγο θέση «ανάγκαζε» τον τεχνικό της ομάδας μας να χρησιμοποιεί σε κάθε παιχνίδι τον ποδοσφαιριστή, εκτός και εάν ήταν τιμωρημένος όπου γίνονταν πειραματισμοί (ΣιέληςΓαβριήλ).

Ο Γουήλερ σε κάποια παιχνίδια δείχνει να μην μπορεί να βοηθήσει με τα χέρια του προπονητή μας να είναι δεμένα. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό δεν μπόρεσε να περάσει ούτε μια μπαλιά μέσα στην αντίπαλη περιοχή κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Τέσσερεις φορές προσπάθησε να βγάλει σέντρα προς το τέρμα του Μποκατίνοφ και ισάριθμες φορές σημάδεψε τον αμυντικό που ήταν μπροστά του στα δυο μέτρα. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρό επιβάλετε τα ακραία μπακ να μπορούν να βοηθήσουν επιθετικά και ένα από τα χαρακτηριστικά των καλών ακραίων αμυντικών είναι οι γλυκές σέντρες.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗ

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι ο αρμόδιος για να βοηθήσει τον 24χρονο να βελτιώσει τις μεταβιβάσεις του καθώς ξέρει από πρώτο χέρι την θέση του ακραίου αμυντικού. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις πλαγιοκοπήσεις του Πούρσα με τα χρώματα της ομάδας μας, ενώ ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά ήταν οι φαρμακερές μεταβιβάσεις στις αντίπαλες άμυνες.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδα μας, ο Ισπανός Facundo Zabala ήρθε στον ΑΠΟΕΛ για να δώσει επιπλέων επιλογές στην τεχνική ηγεσία. Πλέον ο Γουήλερ δεν «παίζει» μόνος του και ευελπιστούμε ότι ο ανταγωνισμός θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

@orangeWOLF

Previous post

Ίσως να είναι καλύτερα

Next post

Όλο φεύγει και τελικά…έμεινε