Ποδοσφαιρο

Θα το κουκουλώσουν και αυτή τη φορά    

Τα όσα απαράδεκτα καταλογίζουν οι τις Ομόνοιας στην ομάδα μας θα μείνουν για άλλη μια φορά ατιμώρητα.

Ο ΑΠΟΕΛ κάλεσε τους πράσινους να τοποθετηθούν με αποδείξεις και όχι αερολογίες αλλά όπως συνηθίζουν απάντησαν και πάλι με αβάσιμους και ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς. Είναι πάγια τακτική την Ομόνοιας απλά να κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα παριστάνοντας το θύμα και τους αδικημένους με μοναδικό στόχο και σκοπό να πλήξουν την δικιά μας ομάδα αλλά και για να δικαιολογήσουν την δικιά τους εύνοια.

Είμαστε σίγουροι ότι οι της Ομόνοιας εάν είχαν αποδείξεις για τα όσα ισχυρίζονταν θα έτρεχαν από κανάλι σε κανάλι για να παρουσιάζουν τις «παρανομίες» του ΑΠΟΕΛ, αλλά όπως είπε και ο Νεκτάριος Πετεβίνος είναι όλα κουβέντες του καφενέ και έτσι θα παραμείνουν.

Πριν μερικούς μήνες ο πρόεδρος της Ομόνοιας μας είπε ότι έχει αποδείξεις για τους τιμοκαταλόγους που υπάρχουν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και ότι θα καταθέσει τις αποδείξεις που έχει στα χέρια του. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ μιας και ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων για άλλη μια φορά απλά έκανε δηλώσεις εντυπωσιασμού.

Το ίδιο θα γίνει και τώρα, απλά είπαν αυτά που είχαν να πουν για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα προσκομίσουν αποδείξεις για τα λεγόμενα τους κουκουλώνοντας για άλλη μια φορά την υπόθεση.

Καλούμε την διοίκηση της ομάδας μας να μην αφήσει κάποιον κ. Παπασταύρου να αμαυρώνει το όνομα του ΑΠΟΕΛ μας και εάν δεν αποδείξει τα όσα μας καταλογίζει να έχει και τις ανάλογες κυρώσεις.

@orangeWOLF

Previous post

Όλοι θα φύγουν...

Next post

Μπεν Σαχάρ: «Δεν μετανιώνω»