ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τέτι για ΑΠΟΕΛ: «Πρέπει να βρει τη δύναμη και να αντιδράσει»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ομάδας μας, Ντομένικο Τέτι παραχώρησε συνέντευξη στον «Gianluca Di Marzio» για το πέρασμα του στο ΑΠΟΕΛ και τι ξεχώρισε από την παρουσία του στο κυπριακά γήπεδα.

Αναλυτικά το τι ανέφερε ο Ιταλός για το πέρασμα του από τον ΘΡΥΛΟ:

“Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και προκριθήκαμε στους ομίλους του UEFA Europa League πετυχαίνοντας αποτελέσματα κόντρα σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Στεκόμαστε στην ισοπαλία με τον Άγιαξ και τη νίκη μας απέναντι στην ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο την Σεβίλλη.”

Για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ΑΠΟΕΛ…Δεν γνωρίζω τα γεγονότα στην φετινή σεζόν αλλά το ΑΠΟΕΛ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ξέρει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. Πρέπει να βρει τη δύναμη και να αντιδράσει έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστικός ξανά.”

Τι σας άφησε η εμπειρία στο ΑΠΟΕΛ: “Μια εξαιρετική εμπειρία πέρα από τα αποτελέσματα. Το ΑΠΟΕΛ είναι γνωστή ομάδα στην Ευρώπη και στις αγορές.”

Μια ωραία ανάμνηση στην Κύπρο; “Το τεράστιο πάθος των Κυπρίων για το ποδόσφαιρο. Είναι ένα έθνος που δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό. Έχουν μεγάλο πάθος για το άθλημα. Υπάρχουν πολλοί ξένοι στις ομάδες, οι περισσότερες παίζουν σε ευρωπαϊκούς αγώνες και το επίπεδο είναι υψηλό”.

Υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που έχεις ξεχωρίσει; “Πολλούς. Θα μπορούσα να πω ότι ο Βαλακάρι θα παίξει σε διάσημα πρωταθλήματα. Ο Ταμάρι που ήταν στο ΑΠΟΕΛ και τώρα είναι στην Λέουβεν που έχει την ίδια ιδιοκτησία με την Λέστερ. Εάν βελτιωθεί θα είναι σε θέση να κάνει το μεγάλο άλμα.”

Previous post

Αρχίζουν επαφές για δύο νέες μεταγραφές

Next post

Η αλήθεια για τον Αλεξάντερ Πάντιτς