ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τάκης Αντωνίου: «Ο Σόουζα είναι ο ηγέτης μας»

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη μας επί του Άρη με δξώσεις του στον supersport, ο παλαίμαχος άσος μας Τάκης Αντωνίου ο οποίος περιμένει από τους παίκτες μας να βγάλουν την ποιότητα τους στον αγωνιστικό χώρο.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την νίκη με Αρη: «Σημαντικό το καλό κλίμα και ο ενθουσιασμός σίγουρα ωστόσο πρώτα από όλα η ομάδα πρέπει να μπει σε ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό δρόμο. Σίγουρα βαθμολογικά καλό αποτέλεσμα και αναπτερώνει και τις ελπίδες του κόσμου.

Η κίνηση στο τέλος να πετάξουν τις φανέλες είναι δείγμα τις σχέσης που υπάρχει. Η ομάδα όμως παρά το αποτέλεσμα δεν έχει βρει λύσεις σε κάποια από τα προβλήματα της. Αγοράζει χρόνο και από τώρα και στο εξής πρέπει και η ομάδα να μπει σε ένα άλλο επίπεδο».

Για τις απουσίες: «Δεδομένο ότι οι πολλές απουσίες επηρεάζουν και την συνοχή της ομάδας και την εικόνα. Όταν επιστρέψουν όλο οι ποδοσφαιριστές τότε θα έχουμε μια ποιο καλή εικόνα για το μπορεί να παρουσιάσει η ομάδα.

Το να υπάρχουν σερί επιτυχίες πάντα είναι σημαντικό ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα είναι έτοιμη. Πρέπει να βρει ρυθμό πρέπει να βρεθεί τρόπος να βγάλουν οι ποδοσφαιριστές την ποιότητα τους. Να βγουν από το καλούπι «του παίζω απλά να πάρω το αποτέλεσμα».

Σίγουρα σημαντική η νίκη στο Τσίρειο ωστόσο εγώ θέλω να δω μια ομάδα με αυτοπεποίθηση που να μπορεί να υποτάξει τον αντίπαλο στο γήπεδο. Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το αμφίρροπο πρωτάθλημα για να μειώσουμε την διαφορά από τις ομάδες που είναι μπροστά».

Για τον Σάβιτς και Σόουζα: «Ανεβαίνει η απόδοση του Σάβιτς. Ζήτημα να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.. Χθες έδειξε πραγματικά καλό πρόσωπο. Θέλουμε από τους αμυντικούς μας να παίρνουν πρωτοβουλίες. Αλλά υπάρχει κατανόηση λόγο της πίεσης που νιώθουν αυτή την περίοδο από τα αποτελέσματα. Σίγουρα ελπίζω ότι ο Σαβιτς θα εξελιχθεί σε ηγέτη της άμυνας.

Ο Σόουζα πλέον πιστεύω είναι ο ηγέτης της ομάδας μας. Αν του δοθεί και το περιβραχιόνιο του αρχηγού πιστεύω θα είναι ακόμη καλύτερα. Μπορεί και πρέπει να αναλάβει να ηγηθεί της ομάδας καθώς είναι δεδομένο ότι με αυτά τα δεδομένα είναι ο ηγέτης μας».

Previous post

Φασουλιώτης: «Τεράστια η βοήθεια του κόσμου, η Ομάδα τον έχει ανάγκη»

Next post

2 γκολ έξι βαθμοί!