ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τα πλεονεκτήματα – αρετές του Νταουσβίλι και ο παίκτης της διαφοράς

Από όσα μαθαίνουμε πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του αμυντικού μέσου το οποίο απασχολεί έντονα τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Είναι άλλωστε μια θέση η οποία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει τεράστια σημασία στην σωστή λειτουργία μιας ομάδας.

Έχουμε επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που φέρνουν τον προπονητή μας να έχει βρει για την θέση του «κόφτη» ποιοτικό ποδοσφαιριστή που αν αποκτηθεί, μπορεί να κάνει την διαφορά στην Ομάδα μας.

Η περίπτωση του Μουρτάζ Νταουσβίλι εξακολουθεί να ενδιαφέρει όμως δείχνει δύσκολη και απαιτεί χρόνο. Φαίνεται πως ο «Πούρσα» θα περιμένει λίγες μέρες ακόμα τον διεθνή Γεωργιανό για τον οποίο έχει διαμορφώσει πολύ καλή άποψη βλέποντας τον στη διετή θητεία του στην Ανόρθωση.

Ο Νταουσβίλι είναι παίκτης με ηγετικά προσόντα, πολύ μαχητικός και αρκετά γρήγορος στις αντιδράσεις του. Τρέχει πολύ στο γήπεδο και εκτός από τις αναχαιτίσεις των αντιπάλων μπορεί να γίνει δημιουργικός κάτι πολύ σημαντικό για μια ομάδα με ψηλούς στόχους.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος για τον 32χρονο μέσο είναι η φιλία του με τους συμπατριώτες του  Γκιόργκι Κβιλιτάια και Τορνίκε Οκριασβίλι, στοιχείο που θα βοηθήσει στην πιο γρήγορη προσαρμογή και του ίδιου και των συμπατριωτών του, αν προχωρήσει η απόκτηση του.

Previous post

Υποψηφιότητες για τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

Next post

Συνεργασία με αθλητικό ψυχολόγο!