ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τα νεότερα για τον προπονητή

Από την Ομάδα μας δεν υπάρχει ενημέρωση για το θέμα του προπονητή, ωστόσο μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα υπάρξουν πολύ σημαντικές εξελίξεις, με πιθανότερο σενάριο την αντικατάσταση του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Προκειμένου μάλιστα το όποιο ρίσκο της αλλαγής να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο, θα γίνει προσπάθεια ώστε να πάει στον «Αρχάγγελο» προπονητής που και να γνωρίζει πολύ καλά την Ομάδα, αλλά και να τον γνωρίζουμε, επίσης πολύ καλά!

Σε μια τέτοια, πολύ πιθανή περίπτωση, ο νέος προπονητής θα αρχίσει δουλειά πριν το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας ενώ θα έχει την ευκαιρία να εισηγηθεί τις τελευταίες προσθήκες που θα διαμορφώσουν το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Η πίστη του Πουρσαϊτίδη

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης θα κάνει κανονικά την σημερινή προπόνηση. Περιμένει με την σειρά του ενημέρωση για τις αποφάσεις της διοίκησης. Πάντως, όπως είχε πει ξεκάθαρα στον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, στην συνάντηση της Δευτέρας, πιστεύει στην ανάκαμψη της ομάδας και στην δυναμική της για την διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων.

Ακυρώθηκε το φιλικό με την ΠΑΕΕΚ

Με αφορμή το κρούσμα κορωνοϊού που βρέθηκε χθες, (ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με την Πάφο), το αυριανό φιλικό με την ΠΑΕΕΚ στον «Αρχάγγελο» ακυρώθηκε.

Κανονικά η σημερινή προπόνηση

Επίσης δεν έγινε η χθεσινή προπόνηση μέχρι να γνωστοποιηθούν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκαν όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αφού όλα τα αποτελέσματα είναι αρνητικά η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παττίχης

Previous post

Αρνητικά όλα τα τεστ

Next post

Νατέλ, ο επόμενος!