Η Ομάδα μας προπονήθηκε σήμερα Σάββατο και θα προπονηθεί και αύριο, ανήμερα του Πάσχα προκειμένου να είναι πανέτοιμη την Τρίτη του Πάσχα (14/4) όταν και θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα στο στάδιο ΓΣΠ για την 3η αγωνιστική των Play – Off του πρωταθλήματος.
ΟΕίναι πολλά και σημαντικά τα κίνητρα μας για νίκη κόντρα στους λεμεσιανούς τους οποίους θ’ αντιμετωπίσουμε στην συνέχεια στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Μετά τη νίκη μας επί του Άρη, μειώσαμε την διαφορά από την 4η θέση και την Πάφο στους 4 βαθμούς και μπορούμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την έξοδο στην Ευρώπη και από το πρωτάθλημα αφού υπάρχουν ακόμα 8 αγώνες.
Ο Κώστας Σταφυλίδης είναι πανέτοιμος για να επιστρέψει και στο αρχικό σχήμα μετά από καιρό.
Ο Ελλαδίτης έχει να βρεθεί στο αρχικό σχήμα από τις 23 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου, σχεδόν τρεις μήνες πριν.
Αντίθετα ο Λαίφης θα πρέπει να περιμένει το μεθεπόμενο παιχνίδι.












