ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τα δύο πέναλτι που δεν είδαν οι δύο διαιτητές

Σε χθεσινό κείμενο μας αλλά και σε αναλυτικό, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας σήμερα το μεσημέρι, αναφερθήκαμε στα δύο ξεκάθαρα πέναλτι, που είδαμε όλοι εκτός από τον διαιτητή Λούκα Σωτηρίου και τον ΒΑΡίστα στο ντέρμπι με την Ομόνοια διεθνή διαιτητή Τιμόθεο Χριστοφή,  που είχε η Ομάδα μας.

Γράψαμε και αναλύσαμε την φάση στο 14’ όταν σε σέντρα του Κλωναρίδη η μπάλα χτυπάει καθαρά στο αριστερό χέρι του Λέζιακς αλλά ο διαιτητής και ο ΒΑΡίστας έπαιξαν πελλόν!

Γράψαμε και για την επίσης ξεκάθαρη φάση στο 20’ όταν ο Ζαχίντ σεντράρει, ο Γκάρνερ κάνει την κεφαλιά και ο Σεχού με τα δύο χέρια γκρεμίζει τον Άγγλο επιθετικό μας. Και πάλι διαιτητής και ΒΑΡίστας δεν είδαν ότι δεν ήθελαν να δουν.

Την πρώτη φάση ανέλυσε στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ ο Χρίστος Σκαπούλλης ο οποίος ήταν πολύ καυστικός: 

 «Έχει διαφορά η μπάλα να έρχεται από μακριά. Εδώ η μπάλα έρχεται από τα δέκα μέτρα. Είχε την ευχέρεια ο αμυντικός να μαζέψει το χέρι του, αντ’ αυτού το άνοιγε. Κάνει επαφή η μπάλα με το χέρι. Είναι παράβαση. Οι διαιτητές ισχυρίστηκαν ότι η μπάλα χτύπησε στο δεξί χέρι. Εξετάσαμε προσεκτικά τη φάση και με ειδικούς και διαπιστώσαμε ότι χτύπησε στο αριστερό».

Για κάποιον παράξενο λόγο οι υπεύθυνοι του ΡΙΚ δεν είχαν την ακόμα πιο ξεκάθαρη φάση με το πέναλτι στον Γκάρνερ απο τον Σεχού!

Την ανάλυσε όμως ο Ηρακλής Τσίκινης στο Super Monday.

Φάση στο 19:45. Πέναλτι για ΑΠΟΕΛ. «Κοιτάξτε το χέρι του, υπάρχει παράβαση. Ο αμυντικός έχει χρησιμοποιήσει παράνομα τα χέρια στον επιθετικό. Ξεκάθαρο ότι υπάρχει παράβαση, ο αμυντικός παίζει με τα χέρια τον επιθετικό. Τουλάχιστον έπρεπε να πάει στο ΒΑΡ».

Δείτε την κύρια φωτογραφία στο θέμα μας:

 

Previous post

Την Κυριακή με Εθνικό στο ΓΣΠ

Next post

Τελευταία ζαριά