ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τ. Αντωνίου: «Ριζοσπαστικές αλλαγές στον επαναληπτικό»

Στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου μας, Τάκης Αντωνίου για τη χθεσινή βαριά ήττα της ομάδας του στη Σουηδία.

«Δεν το βλέπω σαν χαστούκι αλλά ένα αποτέλεσμα πολύ βαρύ για την ομάδα μας που καθιστά το έργο της πολύ δύσκολο για είσοδο στους ομίλους. Το 3-0 δύσκολα ανατρέπεται αλλά από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ οφείλει απέναντι στην ιστορία του και την εικόνα του στους ευρωπαϊκούς αγώνες, να το παλέψει και να προσπαθήσει να αποκλείσει τους Σουηδούς που έδειξαν ότι διαθέτουν πιο έτοιμη ομάδα από τη δική μας. Δικαίως κέρδισαν, όμως το σκορ είναι πιο βαρύ από ότι ανέμενε κανείς και από την εικόνα που έβγαλαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Χάλασαν όλα όμως με το γκολ που μπήκε πολύ γρήγορα», είπε.

Και συνέχισε: «Δεν βγήκαν κάποιες αδυναμίες, αλλά επιβεβαιώθηκαν κάποιες αδυναμίες στο δημιουργικό μέρος. Οι Σουηδοί παρουσιάστηκαν όπως τους περίμενα. Όχι με μεγάλη ποιότητα, αλλά μια πιο έτοιμη ομάδα με παιχνίδια στα πόδια της. Δεν είδα μια ποιότητα τέτοια που να οδηγήσει σε μια τόσο μεγάλη ήττα, απλά οι δικές μας αδυναμίες σε συνδυασμό με τις συγκυρίες που ήταν όλες εναντίον μας, οδήγησαν στην ήττα. Και ήταν και το σοβαρό διαιτητικό λάθος στο δεύτερο γκολ που αν δεν μετρούσε όπως έπρεπε, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αν θέλουν να θεωρούν μια σοβαρή διοργάνωση, θα πρέπει να την προστατεύσουν και να εντάξουν σε αυτήν το VAR».

Για τον επαναληπτικό: «Οφείλει η ομάδα να αλλάξει τη φιλοσοφία της σε ό,τι αφορά το επιθετικό μέρος του παιχνιδιού, έστω κι αν θα υπάρχει ρίσκο γιατί αισθανόμασταν όλοι και πριν τον αγώνα ότι είναι δύσκολο να απειλήσουμε. Ο Ντάλσιο δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον επιθετικό ρόλο και είναι ένας σοβαρός λόγος που αδυνατεί να δημιουργήσει επιθετικά η ομάδα. Χρειάζονται ριζοσπαστικές αλλαγές στον τρόπο που θα παίξει η ομάδα».

Previous post

Τσεπάκ: «Δεν τελείωσε, σας περιμένουμε στην Λευκωσία»

Next post

«Εμείς πιστεύουμε, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ» (video)