ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τ. Αντωνίου: «Κρατώ τα αντανακλαστικά του Σωφρόνη»

Μιλώντας στον Super Sport FM ο Τάκης Αντωνίου, παλαίμαχος άσος μας, προπονητής και εκπρόσωπος τύπου,  σημείωσε πως το ντέρμπι με την ΑΕΚ αποτελεί οδηγό για την Ομάδα μας και στάθηκε στα αντανακλαστικά που έδειξε ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ έπαιζε με άνεση και δημιουργούσε φάσεις. Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να βρει αντίδοτο. Κρατώ τα αντανακλαστικά και την αντίδραση του Σωφρόνη στο δεύτερο μέρος. Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι οδηγός για το πως θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια.

Η Ομόνοια είναι φτιαγμένη με έναν συγκεκριμένο τρόπο τα δύο τελευταία χρόνια και έχει το προβάδισμα, είναι το φαβορί απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, όχι από πλευράς τακτικής αλλά είναι πιο έτοιμη και λόγω των απουσιών.

Η Ομόνοια έχει προβάδισμα στον τομέα της ετοιμότητας. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να παρουσιάσει ένα τέτοιο πρόσωπο για να πάρει τον αγώνα. Υπάρχει φαβορί και είναι η Ομόνοια.

Αν ο ΑΠΟΕΛ είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του, θα ήταν ένας ισοδύναμος αγώνας. Όμως ο ΑΠΟΕΛ έχει την ψυχολογία και λόγω της απόδοσης που είχε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, είναι ο τρόπος παιχνιδιού που έδειξε στον προπονητή κάποια πράγματα και μπορεί να διεκδικήσει τον αγώνα».

Previous post

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τους χόχους

Next post

Από 15/12 μόνο εμβολιασμένοι άνω των 12 ετών στα γήπεδα!