ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τ. Αντωνίου: «Εμπιστεύομαι τον προπονητή μας»

Ο παλαίμαχος άσος της Ομάδας μας Τάκης Αντωνίου, μιλώντας στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” το μεσημέρι της Τετάρτης (09/06), αναφέρθηκε στις κινήσεις που έκανε η Ομάδα μας τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά:

Για το ότι μπήκε δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι το ΑΠΟΕΛ: Σημασία δεν έχει να είναι εντυπωσιακές αλλά ουσιαστικές οι μεταγραφές. Και με το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Φαίνεται ότι ο Πουρσαϊτίδης προτιμάει παίκτες που τους ξέρει αρκετά καλά. Ελπίζουμε ότι και οι τρεις παίκτες που πήραμε να προσαρμοστούν γρήγορα και να προσφέρουν.

Για το ότι επιλέγει παίκτες με παρουσία στο πρωτάθλημά μας: Δεν έχει την πολυτέλεια αυτή την εποχή το ΑΠΟΕΛ να φέρει παίκτες με καλό βιογραφικό αλλά να μην γνωρίζεις την κατάστασή τους. Προκρίνω την τακτική αυτή, να έρχονται στην ομάδα παίκτες σε καλή ηλικία αλλά και με προϋπηρεσία στο πρωτάθλημά μας. Πολλές φορές βλέπουμε παίκτες όπως ο Νούχιου που έπαιζε 7 χρόνια στην Σέφιλντ. Βλέποντας κάποιος το βιογραφικό του θα έλεγε ότι θα προσφέρει στην ομάδα μας. Αλλά φάνηκε ότι υπάρχει διαφορά στον τρόπο που παίζουν εκεί το ποδόσφαιρο σε σχέση με το δικό μας.

Για την πίεση που υπάρχει στο ΑΠΟΕΛ: Η πίεση είναι πάντοτε μεγάλη στο ΑΠΟΕΛ. Ειδικά φέτος θα είναι αυξημένη.

Για τις επόμενες κινήσεις: Για τις επόμενες κινήσεις εμπιστεύομαι τον προπονητή μας. Ξέρει καλά την ομάδα και από τις πρώτες κινήσεις φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά τι κάνει.

Για το κλίμα στις τάξεις του κόσμου για τον Πρόδρομο Πετρίδη: Είναι μια θετική εξέλιξη, το ότι έχει ανατραπεί το αρνητικό κλίμα. Για να πετύχει μια ομάδα με υψηλούς στόχους χρειάζεται καλό κλίμα γύρω στην ομάδα. Πρέπει να εκπέμπει θετική αύρα. Με τον τρόπο που προχώρα η ομάδα, αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει.

Previous post

«Θέλω να γίνω πρωταθλητής με το ΑΠΟΕΛ»

Next post

Άλλα είπε και άλλα έκανε με Ουζόχο