Ποδοσφαιρο

«Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος»

Η χθεσινή εμφάνιση της Ομάδας μας ήταν πραγματικά απογοητευτική. Από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτοί που ξεχώρισαν. Οι περισσότεροι έκαναν εύκολα λάθη και δεν έδειχναν διάθεση για να παλέψουν. Θα λέγαμε ότι οι Λουντέμο, Ζαχίντ και Ανουάρ ήταν αυτοί που είχαν την περισσότερη διάθεση και ενέργεια.

Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να πούμε ότι έθελξαν με την απόδοση τους αλλά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους ήταν πολύ καλύτεροι. Ο Λουντέμο έκανε σε ακόμα ένα παιχνίδι ίσως τις περισσότερες σωστές μεταβιβάσεις, ο Ανουάρ δε σταματούσε να τρέχει και να μαρκάρει σπάζοντας παράλληλα την μπάλα στα φτερά και ο Ζαχίντ ήταν η μόνη μας ελπίδα για δημιουργία φάσεων και προϋποθέσεων για γκολ. Σίγουρα δεν παρουσιάστηκε όπως περιμέναμε αλλά είναι γεγονός ότι το λίγο του Ζαχίντ υπερκαλύπτει το πολύ των υπόλοιπων και αυτό οφείλεται στην ποιότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής.

Παρ’ όλα αυτά για να ανακάμψει ουσιαστικά η ομάδα πρέπει να αποδώσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές στον μέγιστο βαθμό. Καμιά ομάδα στον κόσμο δεν πετυχαίνει τους στόχους της όταν παλεύουν μόνο 2-3 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.

Πορτοκαλί Τιμωρός

Previous post

Δράσε και προστάτευσε τον ευατό σου κατά του καρκίνου

Next post

Καμιά ευθύνη