ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Στη μακράν μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου»

 Η ομάδα όπου o Μπερτ Έσελινγκ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και στην οποία αγωνίζεται ο αδελφός του δεν τον ξέχασε  και με την ευκαιρία της μεταγραφής του στην Ομάδα μας έσπευσε να τον αποθεώσει.

O λόγος για την FC Bergh, όπου αγωνιζόταν ο Έσελινγκ μέχρι τα 9 του χρόνια πριν μετακομίσει στην Ντε Γκράαφσαπ και βρεθεί μετέπειτα, το καλοκαίρι του 2020, στην ΠΑΕΕΚ. Ομάδα στην οποία συνεχίζει να παίζει ο αδελφός του Μπερτ, Γκάις Έσελινκ, και της οποία αποτελεί οπαδό.

«Χάρη στις καλές του εμφανίσεις στην ΠΑΕΕΚ μπήκε στο μάτι του ΑΠΟΕΛ και προσφάτως υπέγραψε συμβόλαιο για δυόμιση χρόνια. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μακράν η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου, το όνομα της οποίας έγινε γνωστό στην Ευρώπη έχοντας παίξει σε 13 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπερτ είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Κύπρο και είναι ακόμα υποστηρικτής της FC Bergh, που παρακολουθεί πιστά κάθε Κυριακή τι κάνει η ομάδα μας. Ξεκίνησε στο αθλητικό κέντρο “Marinus van Rooijen” και πλέον παίζει σε ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.

Ποιος νεαρός στην FC Bergh δεν έχει ανάλογα όνειρα; Ο Μπερτ Έσελινκ απέδειξε ότι δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό μπορείς να φτάσεις πολύ μακριά και ότι τέτοια όνειρα δεν είναι πάντα απατηλά», αναφέρει στη σχετική του ανάρτηση ο ολλανδικός σύλλογος.

Previous post

Στις 19 Φεβρουαρίου με ΠΑΕΕΚ, στις 17/2 με Ανόρθωση

Next post

Χωρίς Έσελινγκ και Πέδρο στο «Δασάκι»