ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Σαρφό μέχρι το 2025!

Το χτίσιμο του νέου ΑΠΟΕΛ αρχίζει από τον… Κίνγκσλει Σαρφό. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην συνεχίσει στην Ομάδα μας ο Γκανέζος παικταράς. Οι προσπάθειες για την σύναψη νέας συμφωνίας και την υπογραφή νέου συμβολαίου είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Ο Σαρφό είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την αντιμετώπιση και τον σεβασμό που έχει στην Ομάδα μας και θέλει να συνεχίσει , ενώ η συνεργασία του εκπρόσωπου του  Νότσι Χαμασόρ  με τη διοίκηση μας είναι πολύ καλή.

100 χιλιάδες στον Ολυμπιακό

Ο Σαρφό αγωνίζεται στην Ομάδα μας υπό τη μορφή δανεισμού απ’ τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν. Υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα με την οποία ο παίκτης απελευθερώνεται και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα. Το ποσό αυτό είναι 100 χιλιάδες ευρώ και πολύ σύντομα το ποσό αυτό θα κατατεθεί στο ταμείο του Ολυμπιακού.

Τριετές, το νέο συμβόλαιο

Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σαρφό θα αφορά πολυετή συνεργασία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η χρονική διάρκεια θα είναι 3 έτη. Αγωνιστικά η εξέλιξη αυτή θα είναι κέρδος για την Ομάδα μας αφού στο μισό χρόνο που βρίσκεται στον «Αρχάγγελο» έχει πείσει τους πάντες πως το ταβάνι του είναι πολύ υψηλότερο από αυτό του Κυπριακού πρωταθλήματος. Παράλληλα μια πολυετές συνεργασία αποτελεί σημαντικό κέρδος και στην περίπτωση πώλησης του ποδοσφαιριστή. Άλλο το να διαπραγματεύεσαι παίκτη που το συμβόλαιο του λήγει σύντομα κι άλλο έναν που έχει τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμη.

 

Previous post

Είπε το «ναι» και έρχεται στον Θρύλο ο Κουέστα

Next post

Ντάλσιο: «Ο “αετός” ανοίγει τα φτερά του»