ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Σα Πίντο: «Δουλεύουμε κι ένα δεύτερο σύστημα, ώστε να είμαστε πιο επιθετικοί»

Στην αναποτελεσματικότητα του ΑΠΟΕΛ στις ευκαιρίες που δημιουργεί στάθηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά το τέλος του ισόπαλου 1-1 ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Οι δηλώσεις του πορτογάλου προπονητή:

Για τον αγώνα: «Μια ομάδα έπαιζε σήμερα, μια δημιούργησε, μια μπορούσε να σκοράρει αλλά είδατε, ο Απόλλωνας σκόραρε σε μια φάση. Μια ευκαιρία και μας το έβαλαν. Η ομάδα δουλεύει στις στημένες φάσεις αλλά θα πρέπει να είμαστε τέλειοι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά. Έχουμε πρόβλημα στο τελείωμα. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να είχαμε πετύχει 2-3 τέρματα. Στο δεύτερο το ελέγξαμε και πάλι, αλλά θα μπορούσαν να σκοράρουν σε μια αντεπίθεση, όταν αλλάξαμε το σύστημα».

Για το γεγονός πως η ομάδα οπισθοχώρησε μετά το τέρμα: «Μας στοίχησε ψυχολογικά ο αποκλεισμός απ’ την Ευρώπη. Πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία. Δεν ήταν εντολή να οπισθοχωρήσουν αλλά έγινε. Είναι δικό μου λάθος και πρέπει να το διορθώσω».

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ και την ένταση αλλά και το πρόβλημα στην επίθεση κι αν μπορεί να αλλάξει αυτό με δυο επιθετικούς: «Δουλεύουμε κι ένα δεύτερο σύστημα, ώστε να είμαστε πιο επιθετικοί. Δεν μπορείς, όμως, σε δυο μήνες να τα κάνεις όλα. Βήμα με το βήμα. Πιστεύω σε αυτό το σύστημα, όμως θέλουμε δουλειά».

Για τον Γουίλσον κι αν μπορεί να παίξει δεύτερος επιθετικός: «Μπορεί να παίξει δεύτερος επιθετικός ο Γουίλσον και ως εξτρέμ. Το έκανα αυτό όταν τον είχα στην Μπράγκα. Σήμερα είδαμε κάτι από αυτό που θέλουμε, αλλά πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Το να ρισκάρεις κόντρα στον Απόλλωνα δεν είναι εύκολο, αλλά όταν είσαι στον ΑΠΟΕΛ πρέπει να το κάνεις».

Previous post

Γουΐλσον Εντουάρντο: «Θα αποκτήσω αυτοπεποίθηση και θα κάνω αυτά που θέλω»

Next post

Ζέφτε Βιτάλ: «Η επιτυχία ξεκινά μ' ένα όνειρο»