Ποδοσφαιρο

Σ. Αυγουστή: «Πάμε για δεύτερη νίκη»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μας, αλλά όχι από το αποτέλεσμα  (1-0) στη νίκη επί της Κίζιλζαρ δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Ο προπονητής της Ομάδας μας σημείωσε ότι θέλει να κερδίσει χρόνο, ώστε να ετοιμαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ έθεσε ως στόχο μας δεύτερη νίκη επί των Καζάκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά από την προσπάθεια είμαστε ικανοποιημένοι. Θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας για ακόμα μια νίκη και να πάρουμε την πρόκριση.

Έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία, ήταν σημαντικό να είχαμε όλους τους ποδοσφαιριστές, κάποιοι δεν είναι 100% έτοιμοι και θέλουμε να προκριθούμε για να κερδίσουμε περισσότερο χρόνο.

Θέλουμε οι νέοι παίκτες να μπουν καλύτερα στην ομάδα και αυτό γίνεται μέσα από τις προπονήσεις».

Τι θα πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό για να προκριθεί; «Ότι έκανε η ομάδα σήμερα στο αμυντικό κομμάτι, να είναι έτοιμη όταν χάνεται η μπάλα, να προσέξουμε τις μακρινές μπαλιές και τις στημένες φάσεις».

Ολοκληρώθηκε ή όχι ο μετεγγραφικός σχεδιασμός; «Αυτή την στιγμή έχουμε τους δηλωμένους ποδοσφαιριστές για τον επαναληπτικό. Θα πάρουν και κάποιο χρόνο στο φιλικό με τον Ολυμπιακό. Αν βρεθεί κάτι καλό που θα βοηθήσει άμεσα… Αν δεν έρθει κάτι, θα πάμε με αυτούς που έχουμε».

Για τον κόσμο: «Είναι μια περίοδος δύσκολη για τον κόσμο, αλλά κατέκλυσε το ΓΣΠ, τους ευχαριστούμε και είναι σημαντικό που επέστρεψαν και μας έδωσαν δυναμική. Δεν τους δώσαμε περισσότερα γκολ για να χαρούν περισσότερο, αλλά τους ευχαριστούμε που ήταν ο 12ος παίκτης».

Previous post

Βιγιαφάνες: «Είχα κι άλλες προτάσεις από Κύπρο, ήρθα στη μεγαλύτερη Ομάδα»

Next post

Πετεβίνος: «Να σκοράρουμε και στο Αστάνα Αρένα»