ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΠυρ ομαδονΤα ΜΜΕ για 'μας

Ποιους θέλουμε και ποιοι μας θέλουν

Μεγάλη κουβέντα γίνεται για τις πολλές αποχωρίσεις που πρέπει να γίνουν στον Αρχάγγελο. Η αδυναμία της ομάδας μας να εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο έφερε αλυσιδωτά προβλήματα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οικονομικό.

Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές είναι στην πόρτα εξόδου μιας και δεν ανταποκρίθηκαν, αλλά δυστυχώς πολλοί από αυτούς δεσμεύονται με ψηλά συμβόλαια. Το μόνο «θετικό» στην όλη ιστορία είναι ότι οι περισσότεροι εάν όχι όλοι θα θέλουν να αποχωρίσουν καθώς τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι και τόσο εύκολα για τον ΑΠΟΕΛ. Ποδοσφαιριστές που δεν έχουν καμιά σχέση με την ομάδα και δεν έχουν δεθεί με την ομάδα δεν βρίσκουν κανένα κίνητρο να παραμείνουν στον ΑΠΟΕΛ.

Εάν και εφόσον βρουν ομάδα που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές τους απαιτήσεις θα αποχωρίσουν εύκολα ενώ σε αντίθετη περίπτωση για άλλη μια φορά θα πληρώσουμε αποζημιώσεις.

Η μια όψη του νομίσματος λέει ότι ο ΑΠΟΕΛ θέλει να διώξει πολλούς η άλλη όψη όμως εύλογα κάνει το ερώτημα…ποιος ποδοσφαιριστής θέλει ΑΠΟΕΛ με αυτά τα δεδομένα;

@orangeWOLF

Previous post

Πέτρινα Ευρωπαϊκά χρόνια

Next post

Αν θες με 5 εκ. είσαι πρωταγωνιστής