Ποδοσφαιρο

Πίντο: «Ο ΑΠΟΕΛ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει»

Ο Έλιο Πίντο σε δηλώσεις του στον ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡ FΜ αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση που περνά η Ομάδα μας, μίλησε για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη και έστειλε το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές μας.

Αναλυτικά:

«Γνωρίζω ότι ήταν καταστροφική η σεζόν για το ΑΠΟΕΛ. Ίσως δεν έγιναν οι σωστές επιλογές παικτών αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά».

«Είναι φυσιολογικό… Μπορούμε να δούμε την Μπαρτσελόνα. Για δέκα χρόνια έπαιζαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο και κέρδιζαν τα πάντα και τώρα δεν πάνε καλά. Αυτό συμβαίνει και με το ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να δούμε τι έγινε λάθος και να κοιτάξουμε μπροστά για να επιστρέψει η ομάδα ξανά στην κορυφή».

«Πιστεύω ότι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μπορεί να τα καταφέρει. Τον ξέρω πολύ καλά, είναι άνθρωπος με χαρακτήρα. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να τα καταφέρουμε. Μου αρέσει πολύ ο Σάββας, είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και πιστεύω ότι είναι ο σωστός άνθρωπος για την δουλειά».

«Το ΑΠΟΕΛ είναι τεράστιος σύλλογος. Ελπίζω να τελειώσει αυτό με τον κορωνοϊό για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα και όταν γίνει αυτό, είμαι σίγουρος ότι το ΑΠΟΕΛ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει».

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ… Όταν φοράς αυτή τη φανέλα πρέπει να είσαι 100% επαγγελματίας και να παλεύεις σε όλα τα παιχνίδια».

Previous post

Χρ. Μιχαήλ: «...Ένα ΑΠΟΕΛ αντάξιο του ονόματός του»

Next post

Εντεκάδα με Σαβάλα!