ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πετεβίνος: «Σήμερα υπήρχε VAR;»

Διαιτητή χωρίς προσωπικότητα και με πρόβλημα στην αντίληψη χαρακτήρισε τον Κυριάκο Χριστοδούλου ο εκπρόσωπος τύπου της Ομάδας μας.

Μιλώντας μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Άρη ο Νεκτάριος Πετεβίνος άφησε αιχμές για τη νοοτροπία που είχε ο Άρης με πολλές καθυστερήσεις και ακολούθως εξαπέλυσε επίθεση στο διαιτητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Κατά τη διάρκεια της σεζόν δώσαμε πολλές φορές συγχαρητήρια στον Άρη. Όμως, σήμερα αυτό που έδειξε στο δεύτερο μέρος είναι διαφορετική νοοτροπία. Είδαμε καθυστερήσεις από τους παίκτες από το πρώτο ημίχρονο με τον τερματοφύλακα.

Επίσης, θέλουμε διαιτητές που έχουν προσωπικότητα. Όχι αυτούς που έχουν ελλείψεις. Αυτός ο διαιτητής τα χάνει στο γήπεδο. Έδωσε κίτρινη σε παίκτη μας που δεν έκανε καν φάουλ. Θέλω να πιστεύω πως οι διαιτητές βλέπουν τα παιχνίδια μετά, ώστε να βλέπουν τα λάθη τους.

Και κάτι άλλο. Σήμερα υπήρχε VAR; Αν ναι, γιατί φέρνουμε ξένους αφού δεν βλέπουν; Μας άφησαν αρνητική εικόνα αυτά τα στοιχεία. Μας αφήνει ένα αίσθημα απορίας. Ο κ. Μάζιτς τα βλέπει αυτά; Περιμένουμε να δούμε τι θα ειπωθεί από τους ιδιαίτερα ευαίσθητους, που αναλύουν τις φάσεις».

Προτίθεται να κάνει κάτι ο ΑΠΟΕΛ για να βελτιωθεί η κατάσταση; «Συζητούμε από την πρώτη αγωνιστική για τη διαιτησία. Έγινε γενική συνέλευση για τη διαιτησία. Είδαμε να συμβαίνει τίποτα άλλο; Τι να κάνουμε ως ομάδα; Ο διαιτητής είχε θέμα αντίληψης. Δεν βλέπει τις φάσεις. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν τις βλέπει ούτε το VAR. Εμείς είδαμε ξεκάθαρη παράβαση στην πρώτη και κράτημα στον Κβιλιτάια στη δεύτερη».

Previous post

Αυγουστή: «Μάγκες οι παίκτες μου»

Next post

Βινίσιους: «Μπορούσαμε και καλύτερα»