Ποδοσφαιρο

Πετεβίνος: «Σεβόμαστε όλα τα παιχνίδια»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας μας στις δηλώσεις του πριν την έναρξη του αγώνα με την Πάφο τόνισε ότι όποιος θέλει να σκεφτεί τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια μπορεί να το κάνει μετά τις 18:00. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να σεβόμαστε το κάθε παιχνίδι. Όποιος θέλει να σκεφτεί το επόμενο μπορεί να το κάνει μετά τις έξι το απόγευμα. Σήμερα θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει πάρα πολλή ποιότητα. Θα δοθούν ευκαιρίες από τον προπονητή σε όλους τους παίκτες, αυτό το έχει εξαγγείλει ο κ. Πουρσαϊτίδης. Πρέπει όλοι οι παίκτες να πάρουν την ευκαιρία και να αποδείξουν πράγματα», δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος που επανέλαβε ότι δεν περιποιεί τιμή για την ιστορία του ΑΠΟΕΛ η συμμετοχή στο δεύτερο γκρουπ.

«Το δεύτερο γκρουπ δεν περιποιεί τιμή για την ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Οι ευκαιρίες προϋποθέτουν ότι μπορούμε να δείξουμε κάποια πράγματα και να αξιολογήσει και ο ίδιος το υλικό. Το βαθμολογικό κίνητρο υπάρχει και δεν μπορείς να υποτιμάς κανένα παιχνίδι. Την ίδια ώρα θα πρέπει και εμείς να αποδείξουμε ως ομάδα ότι πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

Previous post

Ενδεκάδα με 7 αλλαγές!

Next post

Αγωνία για Κλωναρίδη