ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πετεβίνος: «Μας προσβάλλει η φετινή πορεία»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αγωνιστικά νέα της Ομάδας μας, στο αυριανό ντέρμπι με τους χόχους και στην μάχη για την εξάδα.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Σήμερα θα γίνει απογευματινή προπόνηση και περιμένουμε μετά την αποστολή από τον Πουρσαϊτίδη. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και αυτό θα διατηρηθεί μέχρι τη τελευταία αγωνιστική. Από βδομάδας έχουμε και το κύπελλο αλλά αυτό πρέπει να περιμένει».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Πρόκειται για τις ομάδες που έχουν το περισσότερο κόσμο και που δυστυχώς απουσιάζει. Το αίσθημα να αγωνίζεσαι μπροστά από κόσμο είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στις μεγάλες ομάδες και μακάρι να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για την μάχη της εξάδας: «Δεν θα αλλάξει κάτι σε σχέση με το στόχο μας να κερδίσουμε αύριο. Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο προηγούμενο αγώνα που δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο οπού και κερδίσαμε. Μας απασχολεί μόνο το δικό μας παιχνίδι».

Για τη φετινή πορεία της ομάδας: «Μας προσβάλει αλλά αυτό δεν μπορεί να χρεωθεί οπουδήποτε αλλού παρά στον ίδιο μας τον εαυτό. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε την εικόνα μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς γίνεται μέχρι το τέλος. Θεωρώ ότι θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και στους δύο ομίλους μέχρι τέλους».

Για το ενδεχόμενο να αγωνίζονταν όλες οι ομάδες την ίδια μέρα: «Το ιδανικό θα μπορούσε να είναι αυτό αλλά λόγω του VAR ξέρουμε ότι είναι αδύνατο και για αυτό δεν σπαταλάμε και πολύ σκέψη».

Για την ανοδική πορεία του ΑΠΟΕΛ: «Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, σαφώς και αν είσαι καλά θα συνεχίσεις το ίδιο αλλά πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή το ΑΠΟΕΛ είναι μια ανταγωνιστική ομάδα απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Έχουμε πάρουμε βαθμούς από δύσκολες έδρες και έχουμε παίξει και καλό ποδόσφαιρο σε ορισμένα παιχνίδια. Βέβαια έχουμε αδυναμίες και προσπαθούμε να τις βελτιώσουμε».

Αν έχει το ΑΠΟΕΛ να δώσει απαντήσεις: «Δεν υπάρχει θέμα απαντήσεων, απαντήσεις πρέπει να δώσουμε στους εαυτούς μας. Πρέπει να πάμε στο παιχνίδι του Σάββατου και να δείξουμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε σε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο».

Αγωνιστικά νέα: «Εκτός σίγουρα είναι οπ Μπερν , ο οποίος ευελπιστούμε ότι από βδομάδας θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα. Εκτός είναι και ο Εφραίμ, που δυστυχώς που έχει ένα πρόβλημα που θα χρειαστεί χρόνο να αντιμετωπιστεί και πρέπει να περιμένουμε μερικά 24αρα για να δούμε τι θα γίνει. Ίσως χρειαστεί να κάνει και επέμβαση. Εκτός θα είναι και ο Νουχίου που είχε μια θλάση στο προσαγωγό και δεν προπονήθηκε κανονικά. Το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λουντέμο και αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη θα βρίσκεται στην αποστολή για αύριο».

Previous post

Με Λουντέμο αλλά χωρίς τρεις

Next post

Επικίνδυνη έξοδος σε μια δύσκολη έδρα