Ποδοσφαιρο

Πετεβίνος: «Κάναμε ένα βήμα πίσω»

Ως πισωγύρισμα χαρακτήρισε για την Ομάδα μας τη σημερινή εμφάνιση και την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Μιλώντας στην Cytavision ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας μας παραδέχθηκε πως η επικράτηση του Απόλλωνα ήταν δίκαιη αν και ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να πάρει βαθμό στο τέλος, και υπογράμμισε πως από την στιγμή που η ομάδα άσκησε πίεση στο τελευταίο δεκάλεπτο σημαίνει ότι θα μπορούσε να ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Πάντα το ζητούμενο είναι να βλέπουμε την ομάδα να κάνει ένα βήμα προς τα μπροστά, όμως σήμερα κάναμε ένα βήμα πίσω. Βεβαίως όπως είπα και πριν τον αγώνα ήρθαμε να παίξουμε κόντρα στον πρωτοπόρο στην έδρα του και που έχει πολύ ποιότητα. Ήταν δίκαια η επικράτηση του Απόλλωνα. Στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμό γιατί το τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε ευκαιρίες. Όμως, όταν παίζεις μόνο δέκα λεπτά δεν μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα. Βλέπουμε μπροστά είμαστε η ομάδα που δεν θα ξεκουραστεί και θα αγωνιστεί την Τετάρτη».

Για την άσχημη απόδοση του ΑΠΟΕΛ, κάτι που επεσήμανε και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης: «Όταν το λέει ο προπονητής τι να πω εγώ; Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως σίγουρα δεν παίζεις μόνος όμως το θέμα είναι ότι όταν αγωνίζεσαι έτσι τα τελευταία δέκα λεπτά γιατί να μην το πράξεις από την αρχή».

Previous post

Νευριασμένος, εξοργισμένος ο Πουρσαϊτίδης

Next post

Να τον «μαζέψουν»