ΣωματειοΧειροσφαίριση

Παίζει για μια τεράστια υπέρβαση

Το Σωματείο με ανακοίνωση του ενημερώνει για τον σημερινό αγώνα (16:30) του χειροσφαιρικού ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση για την 4η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών.

Η ανακοίνωση:

“Την Sabbianco Ανόρθωση, η οποία ήδη εξασφάλισε την πρωτιά, βρίσκει στο δρόμο του ο χειροσφαιρικός ΑΠΟΕΛ, για την 4η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών.

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στις 16:30 σήμερα το απόγευμα για τέταρτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου, ενώ η Ανόρθωση είναι και η ομάδα που ο ΑΠΟΕΛ ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει (σ.σ. η ομάδα μας θα είναι οριστικά τέταρτη με την ολοκλήρωση της β’ φάσης) στα ημιτελικά. Για να συμβεί ωστόσο κάτι τέτοιο, και με την Ανόρθωση να μετρά ήδη τρεις νίκες σε βάρος της ομάδας μας, ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κερδίσει τον σημερινό αγώνα.

Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή νίκης της Ανόρθωσης-η οποία θα είναι και η τέταρτη- δεν θα χρειαστεί μεταξύ μας αγώνας στα play off, καθότι η Ανόρθωση θα έχει ήδη συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό νικών που δίνουν το εισιτήριο για τον τελικό. Και αυτό, αφού για σκοπούς επιμέτρησης των νικών στην 3η φάση, λαμβάνονται υπόψη οι νίκες που είχαν οι ομάδες στους μεταξύ τους αγώνες κατά τη διάρκεια της 1ης και 2ης φάσης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ομάδα μας θα πρέπει στον σημερινό αγώνα να αναζητήσει μια τεραστίων διαστάσεων υπέρβαση, αν θέλει να διασφαλίσει- ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων που θα έχει στους άλλους δύο εναπομείναντες αγώνες της δεύτερης φάσης-, δικαίωμα…πρόσβασης και συμμετοχής στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος.

Κόντρα στην αήττητη και πανίσχυρη Ανόρθωση, πρόκειται ασφαλώς για ένα εγχείρημα εξαιρετικά υψηλού βαθμού δυσκολίας και σίγουρα με τις πιθανότητες θετικής κατάληξής του να μην υπέρ της δικής μας ομάδας.”

Previous post

Ανακοινώθηκε ο Πιέρος

Next post

Τρία παιχνίδια χωρίς γκολ