ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Π. Χατζηθωμά: «Πιστεύω πως όλες οι μεταγραφές θα βοηθήσουν»

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ μας Πετράκης Χατζηθωμά, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού».

Αναλυτικά:

Αν είναι ικανοποιημένος με το σκορ: «Είμαστε σε καλή διάθεση, αλλά το σκορ δεν με ικανοποιεί. Όταν έχεις 13 τελικές και ο αντίπαλος ούτε μία, τότε δεν μπορείς να είσαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα προκριθούμε. Κάποιος που είδε το παιχνίδι αντιλαμβάνεται πως η ομάδα μας ήταν ανώτερη».

Για τον επαναληπτικό: «Να μην ξεχνάμε πως είναι πλαστικός χλοοτάπητας. Δεν έχει καμία σχέση το κανονικό χορτάρι με το πλαστικό και πολύ καλά κάνει ο ΑΠΟΕΛ που πηγαίνει να κάνει προπονήσεις σε άλλο γήπεδο, ώστε να εξοικειωθεί».

Για την απόδοση του ΑΠΟΕΛ: «Βλέπω μία σοβαρότητα στον τρόπο που παίζει η ομάδα. Δεν τα παρατάνε. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Αρχάγγελο και βλέπω πως η ομάδα θα ανέβει επίπεδο. Όσο περνάει ο καιρός και βλέπουμε περισσότερο ομοιογένεια, θα είναι ακόμα καλύτερη».

Για τον Εφραίμ: «Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο. Ο Εφραίμ είναι ο Εφραίμ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής από τους λίγους που έχουν αγωνιστεί στην ομάδα μας. Φυσικά, είχε και τη βοήθεια των συμπαικτών του, όμως πιστεύω πως βοήθησε και θα βοηθήσει για πολύ καιρό ακόμα».

Για τις μεταγραφές: «Οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι πάρα πολύ καλές. Τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Είδαμε και τον Βιγιαφάνιες χθες. Πιστεύω πως όλες οι μεταγραφές θα βοηθήσουν».

Previous post

Τάκης Αντωνίου: «Βλέπω παίκτες παθιασμένους και απόλυτα συγκεντρωμένους»

Next post

12.630 ευχαριστώ (video)