ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ολικό rotation με ΕΝΠ

Στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην ΕΝΠ το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο, σχεδόν ολοκληρωτικό rotation, ξεκουράζοντας σχεδόν όλους τους παίκτες που προορίζει για βασικούς στο παιχνίδι με την Ανόρθωση σε μια εβδομάδα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». 

Εξαίρεση αναμένεται να αποτελέσει η θέση του άσου. Ο Ουζόχο βρήκε ρυθμό μετά την πολύμηνη απουσία του και πιθανότατα θα παραμείνει βασικός προκειμένου να διατηρηθεί ζεστός ενόψει Ανόρθωσης.

Απ’ εκεί και πέρα αναμένεται να παραταχθούμε με εντελώς διαφοροποιημένη αμυντική τετράδα, με τους Σιέλη και Γουήλερ στα άκρα και τους Μερκή και Ζόρζε στα στόπερ.

Ολικό rotation θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα και στην τριάδα της επίθεσης, όπου πολύ πιθανόν να πάρουν θέση οι Γαβριήλ και Κατσαντώνης στα άκρα με τον Σαχάρ στην κορυφή.

Στο κέντρο οι επιλογές είναι πιο μετρημένες. Ντίας και Ντε Βινσέντι ενδεχομένως να είναι βασικοί και δεν αποκλείεται ο τρίτος να είναι κάποιος νεαρός που δεν πήρε ακόμα ευκαιρία, ή ακόμα και ο Αποστολάκης που ήταν εκτός αποστολής στον τελευταίο αγώνα, αν ο «Πούρσα» επιλέξει να ξεκουράσει και τον Ανουάρ.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί πάντως και το ενδεχόμενο ο Πουρσαϊτίδης να γυρίσει το σχήμα του σε 4-4-2 γι’ αυτό το παιχνίδι και μόνο, πηγαίνοντας με τους δύο προαναφερθέντες στη μεσαία γραμμή και παίζοντας με επιθετικό δίδυμο τους Σαχάρ και Νούχιου.

Στο μεταξύ, οι άλλοι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να σηκώσουν το βάρος της διπλής αναμέτρησης με την Ανόρθωση προπονούνται κανονικά (ξεκουράστηκε προληπτικά ο Νσούε), για τη μεγάλη πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

 

Previous post

Εντεκάδα ή αποχώρηση

Next post

Περισσότερες ευκαιρίες για τον Ντίας