ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Οι ανεπιθύμητοι θα φύγουν με κάθε τρόπο

Μια από τις σοβαρότερες αιτίες της προβληματικής – τραγικής πορείας του ΑΠΟΕΛ στην σεζόν που ολοκληρώνεται την Παρασκευή (28/5) στο εντός έδρας ματς με τον Ερμή, είναι και η κακή προετοιμασία που έγινε το Καλοκαίρι. Μια δωδεκάδα ποδοσφαιριστών δεν ακολούθησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αυτό φάνηκε πως ήταν ότι χειρότερο για την ομάδα.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης γνωρίζει πολύ καλά αυτή την παράμετρο και έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα προετοιμασίας με προπονήσεις σε έντονους ρυθμούς και πολλά φιλικά παιχνίδια.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα κτίσει μια νέα ομάδα με πολλές προσθήκες ποιοτικών αλλά και συνάμα φιλόδοξων παικτών. Εδώ και καιρό κατέληξε στους λίγους παίκτες που θα συνεχίσουν.

Θα έχει… εκπλήξεις

Αποφάσισε και ποιους παίκτες δεν θέλει στην ομάδα ανεξάρτητα αν διατηρούν συμβόλαιο ή όχι. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι υπάρχουν ανάμεσα στους παίκτες που θα φύγουν και ονόματα παικτών που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Θα φύγουν με κάθε τρόπο

Πάντως ο Πρόδρομος Πετρίδης διαβεβαίωσε τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να προχωρήσει στην υλοποίηση των μεταγραφικών πλάνων του και θα βρεθεί ο τρόπος να αποχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές που είναι εκτός των πλάνων του για τη νέα σεζόν. Μετά τον αγώνα με τον Ερμή παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα φύγουν για διακοπές για μια περίοδο ενός μηνός.

Γιώργος Παττίχης 

Previous post

Το ΑΠΟΕΛ BASKETBALL CAMP

Next post

Ενημέρωση για την Συνέλευση