ΠετοσφαιραΣωματειο

Ο βοηθός προπονητής των τίτλων

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου μας  ανακοινώνει την ενίσχυση της προπονητικής ομάδας με την πρόσληψη του Μιχάλη Ζαχαρία στη θέση του βοηθού προπονητή:

Ο κ. Ζαχαρία ως πετοσφαιριστής αγωνίστικε με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας και της ΑΕΚ Καραβά. Στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα βοηθού προπονητή στην Ανόρθωση, με την οποία κατέκτησε το ντάμπλ την περίοδο 2013-14. Το 2018-19 ήταν βοηθός προπονητής στην Ομόνοια μέχρι τον Δεκέμβριο της περασμένης χρονιάς και πανηγύρισε το ντάμπλ εκείνης της περιόδου και ένα σουπέρ καπ.

Καλωσορίζουμε τον Μιχάλη Ζαχαρία στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και με τον ΑΠΟΕΛ!

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης, ανέφερε: «Τον Μιχάλη τον γνωρίζω σε προσωπικό επίπεδο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μας συνδέει φιλία αλλα και όμοιο σκεπτικό για πολλά θέματα στην πετόσφαιρα. Θεωρώ πως η έλευση του θα βοηθήσει πολύ την ομάδα σε πολλούς τομείς της καθημερινής προπόνησης, όπως επίσης πιστεύω θα αποτελέσει πολύ καλό δίδυμο με το νέο μας προπονητή».

Απο τη πλευρά του ο κ. Ζαχαρία, σχολιάσε: «Καταρχάς θέλω να εκφράσω τη χαρά μου που θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ. Με τον Ζήνωνα, μας συνδέουν πολλά εδώ και χρόνια και με το πλάνο που μου παρουσίασε αποδέχτηκα αμέσως την πρόταση.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά και να φέρουμε τον ΑΠΟΕΛ εκεί που προστάζει τόσο η ιστορία του σαν ομάδα, αλλα κυριώς σαν πετόσφαιρα που είναι στη κορυφή. Ευχαριστώ τον ΑΠΟΕΛ και κυρίως τον Ζήνωνα για την εμπιστοσύνη προς το προσωπό μου».

 

Previous post

«Ελεύθερος να εγγραφεί σε όποια ομάδα θέλει»

Next post

ΑΠΟΕΛ Summer School 2021!