Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και ο Θρύλος τερμάτισε στην 5η θέση. Μια πορεία που δεν αντικατοπτρίζει ούτε την ιστορία, ούτε τις απαιτήσεις του κόσμου του ΑΠΟΕΛ μας.
Στο νέο επεισόδιο του Podcast ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ, ο έμπειρος ρεπόρτερ Γιώργος Παττίχης και ο προπονητής – αναλυτής Γιώργος Κωνσταντινίδης, κάνουν τον απολογισμό των 26 αγωνιστικών.
Αναλύουμε με καθαρό λόγο:
▪️ Την εικόνα της ομάδας στους δύο γύρους του πρωταθλήματος.
▪️ Τους παίκτες που ξεχώρισαν και αυτούς που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της φανέλας.
▪️ Ποιος αγώνας και ποια απουσία παίκτη επηρέασαν καθοριστικά την πορεία μας στον Β’ γύρο.
▪️ Τι πρέπει να αλλάξει άμεσα για να διεκδικήσουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο και να αυξήσουμε τις πιθανότητες για κατάκτηση του Κυπέλλου.
Παράλληλα ανοίγουμε και τα μεγάλα ζητήματα της επόμενης μέρας:
▪️ Γιατί ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πρέπει να γίνει συμμέτοχος στην προσπάθεια επανεκκίνησης και οικονομικής εξυγίανσης.
▪️ Γιατί δεν μπορεί να κλείσει τώρα η Εταιρεία που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα.
▪️ Τι πρέπει να γίνει εάν το Σωματείο αποφασίσει να δημιουργήσει νέα κατάσταση στη διαχείριση της Ομάδας.
▪️ Τι περιμένουμε να ακούσουμε από τον νέο πρόεδρο της ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο, Χάρη Φωτίου.
Γιατί για εμάς ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι απλώς μια ομάδα.
Είναι Ιδέα.
Τρόπος ζωής.
Καρδιά που δεν σταματά να χτυπά, ΕλληΝΙΚΑ.
🔔 Κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μη χάνετε κανένα επεισόδιο
👍 Κάντε Like και γράψτε τη γνώμη σας στα σχόλια
ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ
#ΑΠΟΕΛ #Θρύλος #monoAPOEL #APOEL #monoAPOELpodcast #CyprusFootball











