ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ο Κόσμος πήρε το μήνυμα

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε την σημασία του αυριανού αγώνα με την Ανόρθωση. Υπενθυμίζουμε μόνο το μήνυμα του προπονητή της Ομάδας μας  Σωφρόνη Αυγουστή, για το τελευταίο φετινό παιχνίδι μας στο ΓΣΠ: «Είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι. Να έχουμε καλή οργάνωση, τακτική, για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να μην δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα αυτή η προσπάθεια να πάει χαμένη. Θα είναι μια τεράστια επιτυχία, που αν πετύχουμε θα τη χαρούμε με τους παίκτες και τον κόσμο».

Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος πήρε το μήνυμα και σε έναν ακόμα αγώνα θα κάνει το καθήκον τους με μια μαζική και πολύ δυναμική παρουσία.

Μεταξύ των παικτών μας  υπάρχει και μια άνευ προηγουμένου συναδελφικότητα και αποφασιστικότητα για να τα δώσουν όλα για τη νίκη και την επιστροφή στον θεσμό του Champions League. Το σύνθημα που κυκλοφόρησε στα ΜΚΔ, μαζί με φωτογραφία των αγκαλιασμένων παικτών, τόσο από την εταιρεία, όσο και από τους παίκτες, είναι το «Μαζί μέχρι το τέλος».

Από αυτό και μόνο φαίνεται η αποφασιστικότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, ώστε μια χρονιά, η οποία στην αρχή θεωρήθηκε χαμένη, να κλείσει με μια πανηγυρική επιτυχία και σημαντική ευρωπαϊκή έξοδο.

Πάμε ΓΣΠ για να βοηθήσουμε την Ομάδα μας να πάρει τη νίκη που θα σημαίνει πάρα πολλά κόντρα σε έναν αντίπαλο που καυχιέται ότι είναι ο… καλύτερος! Καιρός να μπει ο κάθε κατεργάρης στον… πάγκο του.

Previous post

Η παρακάμερα από τον τελικό (Κ19)

Next post

Η άριστη προοπτική του Νικόλα