ΣωματειοΤμημα Δρομεων

Ο ΑΠΟΕΛ τρέχει 1821 χιλιόμετρα

Οι δρομείς του ΑΠΟΕΛ διοργάνωσαν συλλογικό τρέξιμο που ξεκίνησε από τις 12 του μήνα και ολοκληρώνεται στις 21, καλύπτοντας συμβολικά 1821 χιλιόμετρα με αφορμή τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Η ενημέρωση από το Σωματείο:

“Η ημέρα της «Εθνικής παλιγγενεσίας» φέτος θα είναι διαφορετική, καθώς στις 25 Μαρτίου θα συμπληρωθούν 200 χρόνια, από τότε που οι Έλληνες, έκαναν πράξη τους στίχους, του Ρήγα Βελεστινλή «Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια, σκλαβιά και φυλακή».

Η 25η Μαρτίου θα είναι πάντα ο φάρος της ελληνικής μας παρακαταθήκης, αυτής που θα μας θυμίζει τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη. «Αν λαχταράς τη λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις». Λόγια που οι αθλητές του ΑΠΟΕΛ: Κληρίδης, Καραολής, Ζαμπάς, Μαύρος και Μάρκου το έκαναν πράξη με την ζωή τους.

Οι δρομείς του ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορούσαν να μην τιμήσουν την ελληνική επανάσταση του 1821 και στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνουν συμβολικό συλλογικό τρέξιμο, καλύπτοντας 1821 χιλιόμετρα, από τις 12 έως τις 21 Μαρτίου.”

Previous post

Παράγοντας έδρα

Next post

Μόνο με δύο αλλαγές στην ενδεκάδα