ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Ο ΑΠΟΕΛ έκανε εξαιρετική μεταγραφή»

Με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κλεάνθης Γεωργιάδης εξέφρασε την άποψη ότι η Ομάδα μας «έκανε εξαιρετική προσθήκη με το Μπερτ Έσελινγκ, χαρακτηρίζοντας το νεραό Ολλανδό ως άψογο επαγγελματία. 

Αναλυτικά, τι δήλωσε για την μεταγραφή του Έσελινγκ στην Ομάδα μας:

«Ο ΑΠΟΕΛ έκανε μια εξαιρετική προσθήκη. Όταν ήρθε στο νησί μας ήρθε σαν ερασιτέχνης από την τρίτη κατηγορία της Ολλανδίας. Εργάστηκε σκληρά και δικαιώθηκε. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε ένα ποδοσφαιριστή για πολλά χρόνια και δεν αποκλείεται να ενδιαφερθούν και ομάδες του εξωτερικού. Αν του δοθεί η ευκαιρία, θα την αρπάξει από τα μαλλιά. Είναι σκληρός, αμείλικτος επαγγελματίας και γι’ αυτό προχώρησε. Ουδέποτε μπήκαμε σε διαπραγματεύσεις, διότι υπήρχε ρήτρα 10 χιλιάδων στο συμβόλαιό του. Την διαπραγμάτευση την έκανε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με την ομάδα, περιμένουμε σήμερα να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ».

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε και στον Super Sport FM 104.0 για τη μεταγραφή του Έσελινγκ.

Η αρχική τοποθέτηση: «Ήταν στα αζήτητα. Αγωνιζόταν στην Γ’΄ Κατηγορία της Ολλανδίας ως ερασιτέχνης. Έκανε τεράστια πρόοδο στην ΠΑΕΕΚ. Έχει απίστευτη θέληση. Προέρχεται από δύο χιαστούς. Ανάρρωσε από το πρόβλημα του. Θα καθιερωθεί στο ΑΠΟΕΛ και θα κάνει το βήμα παραπάνω».

Για το ποσό των 10.000 ευρώ που πλήρωσε η Ομάδα μας στην ΠΑΕΕΚ: «Εκείνο που ήταν άδικο ήταν η ρήτρα μεταγραφής. Ήταν στο συμβόλαιο του το ποσό των 10.000 ευρώ και για αυτό δεν μας ρώτησε κανένας».

Η Ανόρθωση ήταν κοντά; «Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες. Εκείνο που ξέρω είναι ότι το Σάββατο ο αντιπρόσωπος του μας είπε ότι ήταν πολύ κοντά στην Ανόρθωση. Χθες μας ενημέρωσε ότι συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ».

Για την προοπτική του νεαρού αμυντικού: «Αν όλα είναι καλά με την υγεία του, το ΑΠΟΕΛ βρήκε ένα καλό αμυντικό και επιμένω ότι θα τον ζητήσουν από το εξωτερικό. Ήρθε ως ερασιτέχνης και με πολλή δουλειά έκανε τη διαφορά».

 

Previous post

Ενισχυμένοι με Έσελινγκ και Πέδρο στο «Δασάκι»

Next post

Στις 19 Φεβρουαρίου με ΠΑΕΕΚ, στις 17/2 με Ανόρθωση