ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

ΝτέΒι ο Αντι-Λούντεμο

Ο εκ των κορυφαίων της ομάδας μας τα τελευταίας παιχνίδια Μάριους Λούντεμο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και χάνει το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ντέρμπυ με την Ομόνοια.

Αν και στο χώρο του κέντρου υπάρχουν αρκετές επιλογές εντούτοις η απουσία του Νορβηγού είναι πολύ μεγάλη καθώς από την μέρα που ανάλαβε την ομάδα ο Σάββας Πουρσαϊτίδης τον εμπιστεύεται ανελλιπώς. Έχει συνεχή τρεξίματα βοηθώντας στα μέγιστα στο ανασταλτικό κομμάτι ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που πατά περιοχή δίνοντας επιθετικές λύσεις.

ΑΝΤΙ-ΛΟΥΝΤΕΜΟ

Για το αυριανό παιχνίδι σίγουρος πρέπει να θεωρείτο ο Ανουάρ ενώ την άλλη θέση διεκδικούν οι Τομάς ΝτεΒινσέντι και Γιάννος Σατσιάς με τον Αργεντίνο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στο βασικό σχήμα. Ο Μπερν είναι αμφίβολος για τον αγώνα πράγμα που σημαίνει πως και να είναι στην αποστολή δεν θα είναι στην αρχική εντεκάδα, ενώ δύσκολα θα δούμε τον Ζαχίντ στη μεσαία γραμμή εκτός και εάν ο Έλληνας τεχνικός αλλάξει σχηματισμό.

Ανουάρ και ΝτεΒινσέντι συγκρότησαν ένα πολύ δυνατό σύνολο στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου αλλά λίγο οι τραυματισμοί λίγο οι επιπολαιότητες του Αργεντίνου στοίχισαν στην ομάδα μας. Η ποιότητα και των δύο είναι δεδομένη, το θέμα είναι να καταφέρουν να ξεδιπλώσουν επιτέλους στο γήπεδο τα πλούσια ποδοσφαιρικά τους χαρίσματα.

@orangeWOLF

Previous post

Το πλάνο της Κυριακής

Next post

Φάνηκε