ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Νευριασμένος, εξοργισμένος ο Πουρσαϊτίδης

Νευριασμένος για το γεγονός ότι η Ομάδα μας έδειξε θάρρος και διεκδίκησε βαθμολογικό κέρδος μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Απόλλωνα (1-0) δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Πουρσαϊτίδης. Ο Ελλαδίτης προπονητής μας ανέφερε πως δεν αρκεί για μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ ένα καλό δεκάλεπτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του γιατρού Σέργη Σεργίου. Eίχα την τύχη να τον γνωρίσω και να τον έχω γιατρό για τέσσερα χρόνια στην Ανόρθωση. Όσον αφορά το παιχνίδι, είπα στα παιδιά ότι πρέπει να δούμε τον αντίπαλο στα μάτια, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και δεν θέλουμε να κλέψουμε βαθμό.

Είμαι πολύ νευριασμένος για τα τελευταία δέκα λεπτά σε σημείο εξοργισμού. Βάλαμε τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή όμως τα 10 λεπτά δεν είναι αρκετά όταν είσαι ΑΠΟΕΛ. Δεν κρυβόμαστε έχουμε αδυναμίες. Υπάρχει μια πολύ δύσκολη συνέχεια. Ο Απόλλων δικαιούταν σήμερα τη νίκη, ήταν καλύτερος από μας».

Για το έφταιξε και ο ΑΠΟΕΛ είχε κακή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ανέφερε: «Έφταιξαν πολλά τα οποία θα τα συζητήσω με τους παίκτες μου».

Εάν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να μπει στην εξάδα, είπε: «Ασφαλώς και μπορούμε είμαστε ο ΑΠΟΕΛ όσες αδυναμίες και να έχουμε».

Previous post

Εφραίμ: «Δεν δικαιολογείται…»

Next post

Πετεβίνος: «Κάναμε ένα βήμα πίσω»