ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Νέο χαμένο έδαφος

Η Ομάδα μας μπήκε στον αγώνα μουδιασμένη με αποτέλεσμα να δεχτεί το γκολ στο 9’ μετά από αδράνεια στην άμυνα σε μια στημένη φάση. Στη συνέχεια είδαμε τους ποδοσφαιριστές μας να δείχνουν διάθεση με κορυφαίους τους Εντογκαλά και Ενσούε. Οι δύο τους έδειξαν σε ακόμα ένα παιχνίδι τι είναι ικανοί να προσφέρουν όταν αγωνίζονται μαζί από τη δεξιά πλευρά.

Από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου μέχρι να δεχτούμε το δεύτερο γκολ στο 67’ είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δημιουργούσαμε τις προϋποθέσεις για να ισοφαρίσουμε. Παρ’ όλα αυτά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζεις με τη κατοχή και την υπεροχή αλλά με τα γκολ. Η Ομάδα μας δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 67’ δέχτηκε το δεύτερο γκολ το οποίο σκότωσε το παιχνίδι.

Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας καθώς η Ανόρθωση δεν θα μπορούσε να σκοράρει αν εμείς ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στα μετόπισθεν. Παρ’ όλα αυτά το δίδυμο Ζόρζε-Μερκής έδειξε να εκπέμπει περισσότερη εμπιστοσύνη από οποιοδήποτε άλλο δίδυμο είδαμε φέτος στο κέντρο της άμυνας.

Προβληματισμός υπάρχει και στο σκοράρισμα. Η Ομάδα μας σκόραρε τελευταία φορά απέναντι στην Ζρίσνκι στο ΓΣΠ στις 24 Σεπτεμβρίου. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Ούτε ο Νούχιου, ούτε ο Μπεν Σαχάρ έχουν την ψυχολογία που χρειάζεται για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Είναι επιτακτική η ανάγκη να αλλάξουν πολλά σε αυτό τον τομέα γιατί χωρίς γκολ δεν κερδίζεις.

Με αυτά και αυτά η Ομάδα μας μένει πολύ πίσω στη βαθμολογία και αν θέλουμε το φετινό πρωτάθλημα οι αλλαγές πρέπει να είναι ριζικές. Είμαστε στο -11 από τη κορυφή. Όλοι στον «Αρχάγγελο» πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.

 

Πορτοκαλί Τιμωρός

Previous post

Νέα ήττα σε εικόνες

Next post

Το προφίλ του αγώνα