Ειπαν... λεμε

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε από σένα

Ο αγαπητός εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Kωνσταντίνου σε δηλώσεις του για τον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ άλλων ανάφερε το εξής

“Ο τηλεοπτικός φακός έδειξε ότι δικαιούμασταν ένα πέναλτι στο ΓΣΠ όμως ο κ. Χριστοδούλου ήταν πολύ καλός. Δεν μπορούμε να τον στήσουμε στον τοίχο για μια δύσκολη φάση”

Αλήθεια κ. Φανούριε από πιο τηλεοπτικό φακό είδατε εσείς αυτή την φάση και είσαστε τόσο σίγουροι για την παράβαση; Να μας πείτε ότι ήταν δύσκολη φάση και ότι ίσως να υπήρχε παράβαση να το πάρει το ποτάμι… να μας λέτε όμως ότι ο τηλεοπτικός φακός έδειξε ότι δικαιούμασταν πέναλτι, λυπάμαι αλλά θα διαφωνήσω!

Για την αναφορά σας στον διαιτητή της αναμέτρησης θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σας. Δεν ήταν απλά πολύ καλός αλλά άριστος! Ο τρόπος που προσέγγισε το παιχνίδι αλλά κυρίως ο τρόπος που χειρίστηκε τους ποδοσφαιριστές σε αρκετές φάσεις του αγώνα θεωρούμε ότι ήταν εξαιρετικός! Ναι επαναλαμβάνω μπορεί να ελέγχετε για την φάση του πέναλτι αλλά για να δοθεί παράβαση πρέπει να είναι ξεκάθαρη και ο διαιτητής να είναι σίγουρος πράγμα που ούτε ο τηλεοπτικός φακός το ξεκαθαρίζει, πόσο μάλλον μια τόσο γρήγορη φάση στο παιχνίδι.

Φυσικά δεν μας εκπλήσσουν οι τοποθετήσεις σας καθώς μας έχετε συνηθίσει!

Previous post

Αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση

Next post

Όλοι σε Ελλάδα και εξωτερικό μιλάνε για τον ΜακΚάρθι