ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ν. Πετεβίνος: «Το πλάνο πενταετίας δεν αφορά μόνο τα οικονομικά δεδομένα»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομάδας μας Νεκτάριος Πετεβίνος σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0 αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με την ΕΝΠ, στα αγωνιστικά δεδομένα αλλά και στα διοικητικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με την ΕΝΠ: «Αυτή τη στιγμή αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί δεν γίνεται παρά να σκεφτόμαστε μέχρι αύριο το απόγευμα την ΕΝΠ. Αυτό που απαιτεί ο προπονητής είναι να είναι πλήρως προσηλωμένοι οι ποδοσφαιριστές του όποιοι και αν είναι αυτοί που θα αγωνιστούν. Αποδείξαμε πως βλέπουμε με σεβασμό τον κάθε αντίπαλο αλλά και βλέπουμε και με σεβασμό τον κάθε αντίπαλο. Δείξαμε σοβαρότητα και ουσία σε όλα τα παιχνίδια στο β γκρουπ. Πήραμε 4 νίκες και μια ισοπαλία. Δεν γίνεται να μην είμαστε σοβαροί».

Για τις δηλώσεις Πουρσαϊτίδη μετά τη Νέα Σαλαμίνα: «Ο κ. Πουρσαϊτίδης δεν είχε κανένα σκοπό να κάνει αναφορά μετά το τέλος του αγώνα, αλλά υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι στην κερκίδα που του συμπεριφέρθηκαν απρεπώς. Είναι ένας προπονητής που ήταν εκεί για 3 χρόνια. Αν κάποιοι τον ύβριζαν από την κερκίδα, δεν έχει σχέση με τη σοβαρότητα που θα δείχνει το ΑΠΟΕΛ».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τους τρεις που είναι εκτός μέχρι το τέλος της χρονιάς, είναι στη διάθεση του κ. Πουρσαϊτίδη».

Θα προφυλάξει ποδοσφαιριστές: «Δεν γνωρίζω τι θα πράξει ο προπονητής».

Για τη γραπτή δήλωση του κ. Δημητρίου: «Δυο ελεγκτικοί οίκοι βλέπουν τα ίδια. Είναι φυσιολογικό. Από εκεί πέρα θα έπρεπε να ολοκληρωθεί ο κάθε φάκελος και να κατατεθεί ο φάκελος για τα κριτήρια του Μάρτη κάτι που συνέβη.

Αυτή τη στιγμή ολοκληρώθηκε ο έλεγχος από τον οίκο που παρουσιάζει τις καταστάσεις στον οικονομικό τομέα, και δόθηκε στον κ. Δημητρίου που έστειλε τα αποτελέσματα σε άλλο οίκο που επαλήθευσαν.

Χθες έγινε συνάντηση κατά την οποία ο κ. Δημητρίου ενημέρωσε για τις καταστάσεις και παρουσίασε ένα πλάνο πενταετίας. Στη συζήτηση παρουσιάστηκαν από την εταιρεία νέα στοιχεία, μιας και τρέχουν συνεχώς θέματα, όπως οι μισθοί που καταβάλλονται. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να προστεθούν για να είναι απόλυτα ακριβής η έκθεση. Όταν μπαίνουν λεφτά από τη διοίκηση για να κυλά ομαλά η εταιρεία, είναι σημαντικό να υπάρχουν στην έκθεση γιατί ασφαλώς και αλλάζουν τα δεδομένα. Όλα τα στοιχεία έχουν παραδοθεί στον κ. Δημητρίου, που θα κάνει τη ανανέωση με τα στοιχεία αυτά για να μπορέσει να είναι ακριβής η μελέτη που θα εκπονήσει».

Για το πλάνο πενταετίας: «Το πλάνο δεν αφορά μόνο σε οικονομικά δεδομένα, αλλά σε όλη τη λειτουργία του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να είναι πλήρως ενημερωμένος σε όλα και να έχει όλα τα στοιχεία. Θα υπάρξει νέα συνάντηση και βήμα βήμα θα προχωρήσουμε. Αυτό το πλάνο θα παρουσιαστεί στη γενική συνέλευση».

Για το αν θα είναι υποψήφιος ο Πρόδρομος Πετρίδης: «Θα απαντήσει ο ίδιος. Δεν έχω ενημέρωση και δεν υπάρχει απόφαση. Όταν υπάρξει γενική συνέλευση θα μπουν σε προτεραιότητα αυτά, και αυτή τη στιγμή η προσήλωση μας πρέπει να είναι στα παιχνίδια κυπέλλου».

Previous post

Το καλύτερο timing

Next post

Ο «λυτρωτής» Ζαμπάλα