ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ν. Πετεβίνος: «Είναι υποχρέωση για τον κάθε ΑΠΟΕΛίστα να βρεθεί δίπλα στην ομάδα»

O εκπρόσωπος τύπου της Ομάδας μας Νεκτάριος Πετεβίνος ήταν καλεσμένος του Άρη Κυριάκου στην εκπομπή της DIGITAL, “Στην Κερκίδα”. 

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

“Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα που προπορεύεται και που διανύει την καλύτερη στιγμή στην ιστορία της. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, η οποία προκύπτει από την δυναμική του Άρη”.

“Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.

“Αποκτήσαμε δυναμική, παίζουμε καλά και ευελπιστούμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε την πρωτοπόρο και να κάνουμε ένα βήμα που θα σημαίνει πάρα πολλά”.

“Δεν δικαιούμαστε λάθη σε αυτό το σημείο όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα, κάναμε αρκετά στο παρελθόν και θέλουμε να διορθώσουμε κάποια”.

“Δεν μπορεί να υπάρχει ΑΠΟΕΛίστας που να μην καταλαβαίνει ότι τα επόμενα παιχνίδια είναι καθοριστικά για το μέλλον της προσπάθειάς μας στο πρωτάθλημα. Είναι υποχρέωση για τον κάθε ΑΠΟΕΛίστα να βρεθεί δίπλα στην ομάδα”.

“Έχουμε ξεπεράσει τις 6000 αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρχει πολύ μεγαλύτερη παρουσία. Μπορούμε να φτάσουμε και τις 8000-9000”.

“Αύριο θα μάθουμε αν προλαβαίνει ο Ντονγκαλά. Ακολουθεί μέρος του κανονικού και αύριο θα είναι μια καθοριστική προπόνηση. Μόνο ο Νταουσβίλι είναι σίγουρα εκτός λόγω καρτών”.

“Αυτή την στιγμή δεν έχουμε ως προτεραιότητα να κάνουμε άλλη μεταγραφή, ούτε θεωρείται άμεσα ανάγκη. Αν θα προκύψει ή όχι δεν μπορώ να το γνωρίζω αλλά αυτή τη στιγμή θεωρώ κάπως απίθανο να γίνει άλλη μεταγραφή”.

“Ούτε επιδίωξη μας είναι ούτε αυτοσκοπός, να κάνουμε παράπονα για την διαιτησία μετά από ένα αγώνα. Εμείς ευχόμαστε ανεξαρτήτως Εθνικότητας, να βλέπουμε παιχνίδια που να μην κρίνονται από διαιτητικά λάθη.

Λάθη κάνουν όλοι σε όλο τον κόσμο αλλά το σημαντικότερο είναι να βλέπουμε διαιτησίες που να μην παίζουν ρόλο είτε αφορά τις άμεσες αποφάσεις του διαιτητή είτε αυτές μέσω VAR”.

Previous post

Η παρακάμερα με Ολυμπιακό

Next post

Με 23 στην αποστολή για τον Άρη