ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ν. Πετεβίνος: «Αρχές του Μάρτη θα βγει ανακοίνωση για υποβολή υποψηφιοτήτων»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μιλώντας για την προσπάθεια για είσοδο στην εξάδα, για τα διοικητικά και τα αγωνιστικά νέα όσον αφορά τους τραυματίες.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Το ζητούμενο είναι η συγκομιδή βαθμών και αυτό ήταν το ζητούμενο και για εμάς πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Κερδίσαμε και είναι σημαντικό, όμως είναι δεδομένο πως δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι αν δεν παίξεις και καλά. Πέραν από το όφελος των 3 βαθμών είχαμε και μια ένεση αυτοπεποίθησης μιας και κερδίσαμε μια δυνατή ομάδα στην έδρα της. Αυτό κρατάμε. Την ίδια ώρα όμως είναι τόσο κοντά το επόμενο παιχνίδι και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε, που είναι μια ομάδα με ίδιο περίπου προφίλ. Η Νέα Σαλαμίνα έχει την ικανότητα να κάνει ζημιά αν δεν είσαι συγκεντρωμένος».

Για την εξάδα: «Κάθε παιχνίδι είναι καθοριστικό για την εξάδα με πολλές ομάδες να την διεκδικούν. Κάθε αποτέλεσμα είναι καθοριστικό. Καθοριστικά είναι και κάποια παιχνίδια του παρελθόντος για να φθάσουμε εδώ. Είναι δύσκολη η προσπάθεια μας και δεν είναι μόνο τα δικά σου αποτελέσματα αλλά και των άλλων. Κάθε αγωνιστική είναι καθοριστική».

Για το γεγονός πως η ομάδα βλέπει πιο συχνά δίχτυα: «Είναι στοιχεία που έπαιξαν το ρόλο τους για να πάρουμε ουσιαστικά το αποτέλεσμα. Αν πάμε λίγο πιο πίσω στο παιχνίδι με τον Εθνικό παρουσιάσαμε επίσης προβλήματα στην άμυνα, όμως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήμασταν πιο ουσιαστικοί».

Για τους σερί αγώνες: «Ο Βίκτορ Κλωναρίδης σημείωσε πως αυτό που δυστυχώς παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη μιας ομάδας είναι το γεγονός πως ο νέος προπονητής πρόσθεσε νέες ιδέες στο παιχνίδι τις οποίες όμως δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να τις αφομοιώσουμε στον απόλυτο βαθμό».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Σιέλης και ο Σατσιάς είναι πλέον διαθέσιμοι. Είχαμε το πρόβλημα του Μπερν που θα το δούμε μέχρι την τελευταία προπόνηση, ενώ θα είναι εκτός ο Λούντεμο που έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Για τους Σάβιτς και Ντράγκαν: «Και οι δυο ζήτησαν άδεια για να πάνε και να συζητήσουν με ομάδες για ενδεχόμενη μετακίνηση τους. Το πιθανότερο είναι οι δυο ποδοσφαιριστές να μετακινηθούν όμως θα πρέπει να περιμένουμε».

Για την ανάρτηση του Ποταμίτη και τις μετοχές του: «Υπάρχει ένα καταστατικό το οποίο αναφέρει πως οποιοδήποτε μέλος θέλει να μεταβιβάσει τις μετοχές του μπορεί να το πράξει».

Για τα διοικητικά: «Θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση για την υποβολή υποψηφιοτήτων στην πρώτη εβδομάδα του Μάρτη».

Previous post

Για την πρόκριση με ασπίδα το 3-2

Next post

Δεν αρκούν δυο νίκες