ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ν. Παντζιαράς: «Θα το πάρει όποιος το θέλει περισσότερο…»

Για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας και θρυλικός αρχηγός μας Νίκος Παντζιαράς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Είναι ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε ένα μεγάλο βαθμό και τον πρωταθλητή. Πιστεύω ότι θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Και τα τρία αποτελέσματα είναι πιθανά. Η ομάδα που θα μπει στο γήπεδο και θα δείξει ότι θέλει το παιχνίδι από την αρχή θα έχει το πλεονέκτημα. Ως συνήθως τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η ομάδα που θα έχει τα ψυχικά αποθέματα πιστεύω ότι θα έχει και το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τις επιστροφές: «Θεωρώ ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα πλεονέκτημα στο ότι θα έχει περισσότερες επιλογές. Έχει καλές επιστροφές που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν την ομάδα σε αρκετό βαθμό».

Για τον Μάγκλιτσα: «Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή ο Μάγκλιτσα είναι στο πιο ψηλό επίπεδο της ψυχολογίας του. Περιμένουν όλοι και από τον Μάγκλιτσα να είναι και σε αυτό το παιχνίδι πιο καλύτερος».

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Θεωρώ ότι χρόνο με τον χρόνο ο Σωφρόνης γίνεται πιο επαγγελματίας και πιο έμπειρος. Είναι ένας προπονητής που στέκεται στα λάθη του και προσπαθεί να τα διορθώσει. Αν συνεχίσει έτσι αυτός ο προπονητής θα πάει αρκετά ψηλά. Συγχαρητήρια στη διοίκηση που ανανέωσε το συμβόλαιο του».

Previous post

Άριστο κλίμα, απόλυτη συσπείρωση και αποφασιστικότητα

Next post

Ο Πάμπλο Φουέρτες σφυρίζει στο ντέρμπι