ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μόνο ο Ζαχίντ…

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών παρουσιάσε τη λίστα με τους 44 φιναλίστ ποδοσφαιριστές, οι μισοί εκ των οποίων θα συμπεριληφθούν στην Κορυφαία Ενδεκάδα και τη Δεύτερη Καλύτερη Ενδεκάδα της σεζόν 2020/21!

Μια διάκριση άκρως τιμητική καθώς οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές των 14 ομάδων Α’ Κατηγορίας ψήφισαν και επέλεξαν τους κορυφαίους μεταξύ των αντιπάλων τους.

Οι ποδοσφαιριστές της Κορυφαίας Ενδεκάδας θα βραβευθούν την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, σε ζωντανή μετάδοση από την Cablenet στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2020/21» που τελούν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ).

Από την Ομάδα μας μόνο ο Γκάγιας Ζαχίντ έλαβε ψήφο διάκρισης από τους συναδέλφους του, ενδεικτικό και αυτό της αγωνιστικής κατρακύλας μας και της έλλειψης ποιότητας στο δυναμικό μας.

Όχι άλλο… κάρβουνο!

Μια ακόμα ισχυρή ένδειξη του πόσο χαμηλά έφερε την Ομάδα μας η κακοδιαχείρηση και ο κακός προγραμματισμός των τελευταίων χρόνων.

Επιβάλλεται ριζική αναδόμηση. Σάββα Πουρσαϊτίδη προχώρα αποφασιστικά για μια νέα, ισχυρή ομάδα με ποιοτικούς αλλά και γεμάτους θέληση για διάκριση, παίκτες.

Διώξε όλους τους… τουρίστες και φέρε στον Θρύλο μας πραγματικούς ποδοσφαιριστές – πολεμιστές – νικητές.

Previous post

Ζαχίντ: «Αυτοπροτάθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά...»

Next post

Μεταγραφές με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο